Tabletlerine kavuştular – Kocatepe Gazetesi

Fatih Projesi kapsamında Kocatepe Anadolu Lisesi’nin 136 öğrencisine tablet bilgisayarları dağıtıldı Kocatepe Anadolu Lisesi’nde 136 dokuzuncu sınıf öğrencisine okul konferans salonunda yapılan törenle tablet bilgisayar dağıtıldı.Kocatepe Anadolu Lisesi’ndeki tablet bilgisayar dağıtım töreninde Okul Müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı. Okul Müdürü Nihat Selek, Fatih Projesi çerçevesinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Fatih Projesi, dünyanın gelişmiş ülkelerinin işin [&hellip]

Tabletlerine kavuştular

Fatih Projesi kapsamında Kocatepe Anadolu Lisesi’nin 136 öğrencisine tablet bilgisayarları dağıtıldı

Kocatepe Anadolu Lisesi’nde 136 dokuzuncu sınıf öğrencisine okul konferans salonunda yapılan törenle tablet bilgisayar dağıtıldı.
Kocatepe Anadolu Lisesi’ndeki tablet bilgisayar dağıtım töreninde Okul Müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı. Okul Müdürü Nihat Selek, Fatih Projesi çerçevesinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Fatih Projesi, dünyanın gelişmiş ülkelerinin işin içine girmeye cesaret edemediği bir proje. Türkiye büyük hedefleri olan bir ülke. Bu hedeflere ulaşmak için gençlerin iyi yetişmesi gerekiyor. Gençlerimizin rekabet edebilecek çapta yetişmesi lazım. Çağımız bilişim, bilgisayar ve iletişim çağı. Öğrencilerimiz daha donanımlı olarak okullardan mezun olacaklar. Sevgili öğrenciler, hızla değişen ve yenilenen teknolojide dünyanın bu konuda nerede olacağını kimse bilmiyor. Her şeye hazırlıklı olmamız gerekir” şeklinde konuştu.
Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı’nın büyük bir cesaret ve fedakarlık gösterdiğini belirten Selek, “Bakanlığımıza ve yetkililere teşekkür ederiz. Afyonkarahisar olarak hepimize daha önemli görevler düşüyor. Çalışanlar için bir engel yok. Öğretmenlerimizin işi daha da zorlaştı. Artık onlar da hazırlıklı olmak zorunda. Birlikte daha iyi noktalara gideceğiz. Bize bu imkanları sağlayanlara teşekkür ederiz. İlimizde ve okulumuzda eğitim kalitesinin artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tablet bilgisayarların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü ve müdür yardımcıları tarafından 136 öğrenciye tablet bilgisayarları dağıtıldı.
Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni Fatih Bayram tarafından Tabletlerin aktivasyonu, kullanımı ve sorumlulukları hakkında öğrencilere bilgi verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme