Tabela ışıl ışıl – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin çatısına ışıklı led tabela ile hastanenin ismi yazıldı Bölgenin en görkemli ve konforlu devlet hastanesi olma özelliğini taşıyan Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin teras çatısına ışıklı led tabela konuldu. Sürekli değişen ve gelişen Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin daha geniş bir alandan daha çok kişi tarafından görünebilmesi amacıyla çatıya yerleştirilen tabelalar sayesinde Devlet Hastanesi artık çevre [&hellip]

Tabela ışıl ışıl

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin çatısına ışıklı led tabela ile hastanenin ismi yazıldı

Bölgenin en görkemli ve konforlu devlet hastanesi olma özelliğini taşıyan Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin teras çatısına ışıklı led tabela konuldu. Sürekli değişen ve gelişen Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin daha geniş bir alandan daha çok kişi tarafından görünebilmesi amacıyla çatıya yerleştirilen tabelalar sayesinde Devlet Hastanesi artık çevre yolunun hem İzmir hem de Ankara yönünden çok rahat şekilde görülebilecek.
Uzunluğu ön ve her iki yan cephe için boydan boya olup aynı zamanda uzaktan görünebilir şekilde olan tabelanın ön cephe grubunun uzunluğu 19, 5 metre, her iki yan tarafta bulunan cephelerdeki grupların her birinin uzunluğu ise 18 metre olarak yaptırıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme