• Haberler
  • Genel
  • Tabanca atışlarına vatandaşlarda katıldı – Kocatepe Gazetesi

Tabanca atışlarına vatandaşlarda katıldı – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle vatandaşların da katılımıyla tabanca atış müsabakası düzenledi. Emniyet Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Poligonu’nda gerçekleştirilen tabanca atış müsabakasını İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve PMYO Müdürü Hasan Şahin’de izledi. [&hellip]

Tabanca atışlarına vatandaşlarda katıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle vatandaşların da katılımıyla tabanca atış müsabakası düzenledi.

Emniyet Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Poligonu’nda gerçekleştirilen tabanca atış müsabakasını İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve PMYO Müdürü Hasan Şahin’de izledi. Yaklaşık 30 kişinin yarıştığı 25 metrelik tabanca atış poligonunda PMYO Müdürü Şahin’de atışını yaptı. Ayrıca bazı basın mensupları da atış yaptı PMYO Müdürü Hasan Şahin, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle polis ve vatandaş dayanışmasını geliştirme açısından böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Topluma hizmet eden emniyet teşkilatının daha başarılı olabilmesi için ve toplumun desteğini alması için bir atış müsabakası düzenlendi. Müsabaka halkımıza da açıktır. Amacımız toplumumuzun desteğini teşkilatımızın arkasına almaktır. Buda bizim başarımızı arttıracaktır” dedi.

Bakmadan Geçme