TAB GIDA Halka Arz tarihleri belli oldu

Son dönemin en büyük halka arzlarından biri TAB Gıda (#TABGD) kodu ile halka arz oluyor.

18 – 20 Ekim tarihleri arasında telep toplama işlemleri gerçekleştirilecek olan TAB GIDA’nın bir lotu 130 TL olarak açıklandı. “TABGD” kodu ile üç gün talep toplayacak olan halka arzda eşit dağıtım yoluyla toplamda 52.500.000 lot dağıtılacağı açıklandı.

Halka arz büyüklüğü 6,8 Milyar TL olarak açıklanan Tab Gıda’nın halka arzı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleşecek.
TAB GIDA HAKKINDA
TAB Gıda 1994 yılından beri Türkiye’de hızlı servis sektörünün gelişmesi, dünya çapında çok sevilen markaların Türkiye’de tüketicilerle buluşması, kendi kurduğu markalar ile de üstün kaliteden ödün vermeyen geleneksel lezzetlerin kolay ulaşılabilir hale gelmesi için faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.
Türkiye’de sektörünün lideri olan TAB Gıda’nın en önemli misyonu, Türk halkını sağlıklı ve lezzetli ürünleriyle buluşturmaya devam etmek, bunu yaparken hızlı ve güler yüzlü hizmetiyle tüm ziyaretçilerinin restoranlarından memnun ayrılmasını sağlamaktır. Restoran sayılarını her geçen gün arttırarak Türk halkına daha çok noktadan, daha çeşitli seçenekleri ulaştırmaya hız kesmeden devam eden TAB Gıda, sektördeki liderliğini kaliteli ve lezzetli ürünlerinin tüketicilere verdiği güvene ve çeyrek asırdır taviz vermediği profesyonel iş anlayışına borçludur. TAB gıda bünyesinde bin 500’den fazla restoran bulunurken, bunlar Burger King, Arbay’s, Popeyes, Usta Dönerci, Sbarro, Usta Pideci, Subway, Döner Stop, Ne Yediğini Bil ve Tıkla Gelsin markaları olarak sıralanıyor.
İŞ ORTAKLARI: 
Restoranlarında kullandığı hammaddenin tamamını yurt içindeki büyük tedarikçilerden karşılayan TAB Gıda, Amasya Et Ürünleri, Atakey, Ekmek Unlu Gıda, Coca-Cola, Beypiliç, Kraft Heinz, Dimes, Konya Şeker ve BTA gibi Türkiye’nin ve dünyanın en güvenilir markalarıyla birlikte çalışmaktadır.

Bakmadan Geçme