• Haberler
  • Genel
  • T.C. FETHİBEY BELEDİYESİ ŞİRKET SATIŞI VE HAT KİRALAMASI İHALESİ İLANI

T.C. FETHİBEY BELEDİYESİ ŞİRKET SATIŞI VE HAT KİRALAMASI İHALESİ İLANI

Fethibey Belediyesine ait Fethibey Taşımacılık Petrol ve Petrol ürünleri Temizlik İnşaat Turizm Termal Gıda Sebzecilik ve Seracılık Taahhüt San. Ve Ticaret Limited Şirketinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45 ve 50, 51.nci Maddesi hükümleri çerçevesinde İhale Usulü ile satılması ve şirket bünyesinde bulunan 157 koltuk kapasiteli yolcu taşıma imtiyaz hakkının 20 yıl süre ile kiraya [&hellip]

T.C. FETHİBEY BELEDİYESİ ŞİRKET SATIŞI VE HAT KİRALAMASI İHALESİ İLANI

Fethibey Belediyesine ait Fethibey Taşımacılık Petrol ve Petrol ürünleri Temizlik İnşaat Turizm Termal Gıda Sebzecilik ve Seracılık Taahhüt San. Ve Ticaret Limited Şirketinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45 ve 50, 51.nci Maddesi hükümleri çerçevesinde İhale Usulü ile satılması ve şirket bünyesinde bulunan 157 koltuk kapasiteli yolcu taşıma imtiyaz hakkının 20 yıl süre ile kiraya verilmesi ihalesi
İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişiler otobüslerin işletilmesiyle ilgili Ulaştırma Bakanlığı, Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan 100 km.ye kadar olan Şehirlerarası ve Şehir içi Yolcu Taşımaları ile ilgili genelgelerde istenilen belgeleri tamamlamak ve her türlü resmi kurumlardan gerekli izinleri bizzat almakla yükümlüdür. Belediyemizin bu konuda hiçbir sorumluluğu ve yükümlülüğü yoktur. İşbu husus bilgi mahiyetindedir.
1 – İdarenin ;
a) Adı ve adresi :Fethibey Belediye Başkanlığı -Merkez/Afyonkarahisar
b) Telefon numarası :0 272 244 2035
c) Elektronik posta adresi :[email protected]
2 -İhale Konusu İşin Niteliği :Fethibey Taşımacılık Petrol ve Petrol ürünleri Temizlik İnşaat Turizm Termal Gıda Sebzecilik ve Seracılık Taahhüt San. Ve Ticaret Limited Şirketinin satışı ve hatların yirmi (20) yıllığına kiraya verilmesi kiralaması
3- İhalenini Nevi :1 adet şirket ve 157 koltuk kapasiteli 20 yıl süre ile kiralama, 7 adet otobüs
4 – İhale yeri :Fethibey belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu.
5- Tarihi ve Saati :05.09.2014 Cuma günü -10.00 ihale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.
6- İhale Usulü :2886 sayılı Yasanın 45 ve 50-51’ncı maddesine göre yirmi (20) yıl süre ile hatların kiraya verilmesi ve şirketin satılması suretiyle ihaleye çıkarılmıştır.
7- İhaleyi alan yüklenici ihale bedelini belediyeye ödemek sureti ile çalışma izni (ruhsat) Alacaktır.
8- a)-İhaleye çıkarılan şirketin satış muammel bedeli toplamda: 457.000,00 TL. dır.
b) İhale geçici teminat bedeli: ihale muammel bedelinin % 3’ü olan:13.710,00 TL.dır.
c) -Geçici teminatlar 05.09.2014 Cuma günü 09.30.’ a kadar Belediye Başkanlığına ait Halk Bankası nezdinde bulunan 07000033 nolu hesabına nakit olarak yatıracaklardır.
d) İhaleye Katılacak katılımcılar ihale öncesi ihale bedelinin % 5’i kadar (22.850,00 TL) kısmını Belediye Başkanlığına ait Halk Bankası nezdinde bulunan 07000033 nolu hesabına nakit olarak yatıracaklardır.
e) İhalede verilecek ilk teklifler en az 1000,00TL. Ve üzerinde olacak olup ihalede artırmlar teklifler 1000,00TL. Katları şeklinde yapılır.
f) İhaleyi kaybeden isteklilerin teminatları ihale onayını müteakip otuz (30) gün içinde Mali Hizmetler Müdürlüğünce ödenir.
İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI :
9- İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER İHALE SAATİNDEN ÖNCE
a) Dilekçe, (ihaleye katılma dilekçesi)
b) Kanuni ikametgah belgesi (İl Nüfus Müd.lüğünden)
c) Geçici ihale teminatı (Teminat mektubu verilmesi halinde limit içi süresiz olacak)
d) Şirket satışı ihalesine katılacak ilgililerin belediyeye borcu bulunmayacak olup. borcu olmadığını ibraz edeceklerdir.
b) Ticaret ve sanayi odası belgesi (tüzel kişiler için)
c) Ticari sicil belgesi (tüzel kişiler için)
d) Şirketi temsil etmeye yetkisi ve yetkilinin noterden imza sirküleri (tüzel kişiler için)
e) -İhaleye katılmak isteyenler ihale basılı evrak ve şartnamesini 100 TL karşılığında alacaklardır. Bu bedel Belediye Başkanlığına ait Halk Bankası nezdinde bulunan 07000033 nolu hesabına nakit olarak yatıracaklardır yatırılıp belediyeye gelir olarak kayıt edilecektir.
10- İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
11- İhale komisyonu kararına itiraz edilemez.
12- İhaleye katılmaya hak kazanan istekliler ihale şartname ve sözleşme eki olan “Fethibey Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsleri Seyrüsefer Yönetmelik” hükümlerini de kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. İlan olunur. Basın-1358 / www.bik.gov.tr

Bakmadan Geçme