T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DUYURU Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş. tarafından AFYONKARAHİSAR İli Merkez ilçesi Çakır Mahallesi civarında yapılması planlanan “RİXOS TERMAL AFYON” yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince, aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini [&hellip]

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
DUYURU

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş. tarafından AFYONKARAHİSAR İli Merkez ilçesi Çakır Mahallesi civarında yapılması planlanan “RİXOS TERMAL AFYON” yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince, aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

Toplantı Yeri : Sadıkbey Mahallesi Muhtarlık Binası
Toplantı Yerinin Adresi :Sadıkbey Mahallesi Merkez Afyonkarahisar

Toplantı Tarihi : 02.04.2015
Toplantı Saati : 14:00

Proje Sahibi : Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş.
Tel : 0212 661 41 30
Faks :

ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş: Çevtaş Araştırma Teknoloji Madencilik Mühendislik Müşavirlik Peyzaj Eğitim Danışmanlık Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.

Tel : 0 (312) 215 93 75 (pbx)
Faks : 0 (312) 2159377
Web : www.cevtas.net
e-mail : [email protected]

Basın-46371 / www.bik.gov.tr

Bakmadan Geçme