SYDV’nin sunumu bugün – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün Meclis Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin’in başkanlığında tamamlandı. SYDV hizmet ve çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirme amaçlı sunum bugün yapılacak İGM Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin, gündemin 17. maddesinde yer alan SYDV çalışma ve faaliyetleri sunumunun Vakıf Müdürü Süleyman Sarı’nın Vali İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte [&hellip]

SYDV'nin sunumu bugün

İl Genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı toplantılarının dördüncü birleşimi dün Meclis Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin’in başkanlığında tamamlandı. SYDV hizmet ve çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirme amaçlı sunum bugün yapılacak

İGM Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin, gündemin 17. maddesinde yer alan SYDV çalışma ve faaliyetleri sunumunun Vakıf Müdürü Süleyman Sarı’nın Vali İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte inceleme gezisine katılması nedeniyle bugün yapılacağını bildirdi.
DEVİR KONUSU SONRA GÖRÜŞÜLECEK
Gündemin 18. maddesinde İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Belediyesi’nin imar sınırları içerisinde bulunan ve mülkeyeti İl Özel İdaresine ait olan, 410 parselde kayıtlı taşınmazın otopark yapılması için Belediye’ye tahsisini uygun görmeyen Plan Bütçe, İdari Hukuk İşleri ve İmar Bayındırlık komisyonlarının raporları oybirliğiyle kabul edildi. İl Özel İdaresi’ninde üyesi olduğu Afyonkarahisar Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliğine, tespit edilen atık su bertaraf bedeli için aylık ödeme yapılması noktasında talep edilen atık su bedelinin temsil edilen sekiz köyün muhtarlıklarından tahsilini uygun gören Plan Bütçe, İdari Hukuk İşleri ve İmar Bayındırlık komisyonlarının raporları kabul edildi. Gündemin 20’nci maddesinde yer alan; Emirdağ, Dinar ve Çay ilçelerinde bulunan bakımevlerinin Köylere Hizmet Götürme Birliklerine devir edilmesi konusu hakkındaki komisyon raporlarının henüz olgunlaşmadığını ifade eden Meclis Birinci Başkan Vekili Selçuk Çirkin, konunun bir dahaki toplantıya kadar ertelenmesini oylattı. Oybirliğiyle konunun birdahaki toplantıda görüşülmesine karar verildi.
İHSANİYE’DE HAYVANCILIK
TESİSİ YAPILACAK
İhtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlandı. Bolvadin ilçesine bağlı, Özburun, Dişli ve Buruk köy yollarını bağlayan Uluyol kısmının filler malzemesi hazırlanıp asfaltlama yapılamadığından çok toz kalkması nedeniyle vatandaş şikayeti, sağlık açısından önem arz etmesi gerekçesiyle acilen asfaltlanması talebini uygun gören İmar ve Bayındırlık komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. İhsaniye ilçesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine kayıtlı Atatürk YİBO binası ve arsasının İmam Hatip Lisesi binası olarak kullanmak üzere tahsis talebini uygun gören Eğitim Gençlik Spor, İdari Hukuk İşleri, İmar Bayındırlık komisyonlarının raporları kabul edildi. İhsaniye ilçesine bağlı Hacıbeyli köyünde yer alan tapusunda Tosulderesi mevki olarak geçen mülkiyeti hazineye ait iken kaymakamlıkça onaylanan ön izinle Özelif Ltd Şirketine tahsis edilen 290 bin metrekarelik taşınmaz üzerinde 300 adet büyükbaş kapasiteli hayvancılık tesisi yapımı için ilgilisince hazırlattırılan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onayı talebi uygun görüldü.
EMİRDAĞ’DA KONUT
GELİŞİM ALANLARI HAZIRLANIYOR
Emirdağ ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yer alan Kabristan altı mevkiinde mera vasfında mülkeyeti hazineye ait olan toplam 730,700 metrekarelik alanda köyün ihtiyacı olan konut gelişim alanlarının yapılabilmesi için 1/5000 ölçekli bir paftadan ibaret nazım imar planı ve 2 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onayı talebi oybirliğiyle kabul edildi. Emirdağ ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yer alan Çöl mevkiinde mülkiyeti hazineye ait toplam 2 milyon 057 bin 93 metrekarelik konut gelişim alanlarının yapılabilmesi için 1/5000 ölçekli bir paftadan ibaret nazım imar planı ve 2 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onayı talebini uygun gören İmar Bayındırlık komisyon raporu kabul edildi. Meclisin Temmuz ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi bugün tamamlanacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme