SYDV rekor kırdı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar SYD Vakfı, fakir, muhtaç, sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara, gerekli ihtiyaç duydukları yardımları şeffaf şekilde gerçekleştiriyor Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, özellikle son 1 ay içerisinde fakir, yoksul vatandaşların yüzlerinin gülmeye devam ettiğini belirtti. Balkanlıoğlu, bu aylarda eğitim döneminin başlaması, ilk, orta, yüksek öğrenim, üniversitenin eğitime başlaması, kurban bayramının yaklaşması, [&hellip]

SYDV rekor kırdı

Afyonkarahisar SYD Vakfı, fakir, muhtaç, sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara, gerekli ihtiyaç duydukları yardımları şeffaf şekilde gerçekleştiriyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, özellikle son 1 ay içerisinde fakir, yoksul vatandaşların yüzlerinin gülmeye devam ettiğini belirtti. Balkanlıoğlu, bu aylarda eğitim döneminin başlaması, ilk, orta, yüksek öğrenim, üniversitenin eğitime başlaması, kurban bayramının yaklaşması, kışın gelmesi gibi nedenlerle ihtiyaçların arttığını, vatandaşların bu günleri hem maddi hem de manevi olarak daha huzurlu ve mutlu şekilde geçirebilmesi için, yardımların dağıtımının maksimum düzeyde gerçekleştirildiğini vurguladı.
SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı ise, Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun girişimi ile özellikle üniversite öğrencilerine 101 bin 250 lira Özel TEMA Şirketinden burs ayarlandığını belirtti.
Arı, toplamda ise ayni ve nakdi yardım olarak 884 bin 530 lira 68 kuruş vatandaşlara yardımda bulunulduğunu kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme