SYDV, öksüz ve yetimlerin yanında

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan'Gönül Soframıza Hoşgeldiniz' projesiyle Ramazan ayında öksüz ve yetim çocukların yanında olarak, onlara gerekli olan manevi desteği ve motivasyonu sağlamak amaçlandı. Proje kapsamında Afyonkarahisar'da ikamet etmekte olan 15 öksüz ve yetim çocuk iftar yemeğinde vakıf personellerle bir araya geldi.Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında çocuklar vakıf personelleri [&hellip]

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan“Gönül Soframıza Hoşgeldiniz” projesiyle Ramazan ayında öksüz ve yetim çocukların yanında olarak, onlara gerekli olan manevi desteği ve motivasyonu sağlamak amaçlandı. Proje kapsamında Afyonkarahisar’da ikamet etmekte olan 15 öksüz ve yetim çocuk iftar yemeğinde vakıf personellerle bir araya geldi.
Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında çocuklar vakıf personelleri gözetiminde Nasrettin Hoca’nın eğlenceli yarışmasına katılarak hediyeler kazandılar ve birlikte fotoğraf çektirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme