SYDV kömür dağıtıyor – Kocatepe Gazetesi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yoksul ailelere kömür dağıtımı sürüyor Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Sosyal güvencesi olmayan her yoksul aileye 60 torba halinde 1500 kg. kömür dağıtımı gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar şehir merkezine bağlı 15 mahallede yaklaşık 175 aileye kömür dağıtımı gerçekleştirilmiş olup, dağıtımlar tüm hızıyla devam ediyor.Konuyla ilgili olarak Sosyal Yardımlaşma [&hellip]

SYDV kömür dağıtıyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yoksul ailelere kömür dağıtımı sürüyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Sosyal güvencesi olmayan her yoksul aileye 60 torba halinde 1500 kg. kömür dağıtımı gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar şehir merkezine bağlı 15 mahallede yaklaşık 175 aileye kömür dağıtımı gerçekleştirilmiş olup, dağıtımlar tüm hızıyla devam ediyor.
Konuyla ilgili olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığından yapılan açıklamada; İlimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda ikamet eden, sosyal güvencesi olmayan 1672 fakir ve muhtaç aileye kömür dağıtımına başlanıldığı bildirildi.
Kış aylarını evlerinde üşümeden ve sıkıntısız bir şekilde geçirecek olmalarından dolayı mutluluklarını dile getiren vatandaşlar ise, ayaklarına kadar getirilen bu hizmet nedeniyle ‘Allah Devletimize zeval vermesin’ dediler.
Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere yardımların devam ettiğini belirtirken, İl ve İlçelerimizdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının amaçları doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
Dağıtılan kömürün cinsi Tunçbilek Linyit kömürü, ısı değeri 4658, kükürt oranı 1,03, nem oranı 9,63 ve boyutu 18/50 mm olup, Mahalli Çevre Kurulu kararına uygun olduğu bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme