• Haberler
  • Genel
  • SYDV, engelli ve yaşlıların yüzünü güldürüyor

SYDV, engelli ve yaşlıların yüzünü güldürüyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1100 yaşlı ve engellinin yardımına koşuyor Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun öncülüğünde önemli hizmetlere imza atıyor. 65 yaş üstü yaşlılar ile engellilerin evde bakım hizmetini üstlenen Vakıf, birçok yardımı gerçekleştiriyor. SYDV Müdürü Süleyman Arı, 'örnek çalışma' olarak nitelediği çalışma hakkında bilgi verdi. Arı, 'Evinde [&hellip]

SYDV, engelli ve yaşlıların yüzünü güldürüyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1100 yaşlı ve engellinin yardımına koşuyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun öncülüğünde önemli hizmetlere imza atıyor. 65 yaş üstü yaşlılar ile engellilerin evde bakım hizmetini üstlenen Vakıf, birçok yardımı gerçekleştiriyor. SYDV Müdürü Süleyman Arı, “örnek çalışma” olarak nitelediği çalışma hakkında bilgi verdi. Arı,
“Evinde yatalak olan vatandaşların yaralarını pansuman ederek, özlük bakımlarını tırnak, saç, banyo gibi sıkıntılarını gideren, yatak yaraları oluşmaması için özel yataklar alarak rahat ve konforlu bir yaşantı ile yaşamlarına devam edebilmesine katkıda bulunuyor. Yaklaşık olarak 1100 yaşlı ve engelli taranarak 200’ün üzerinde tespit çalışmasını yapan Afyon SYDV bu vatandaşların, sağlık, gıda, eşya, özlük bakım gibi sıkıntılarının hepsini gideriyor ve vatandaşların dualarını alıyor” dedi.
MAAŞ SORUNLARI DA ÇÖZÜLÜYOR
Mağdur kişilerin maaş konusunu da çözüme kavuşturduklarını akaran Arı, “Yardımına gittiğimiz kişilerin maaşı yok ise engelli maaşları ve evde bakım ücretinin almasına da yardımcı oluyoruz ve vatandaşlarımızın imkânsızlık yaşamamasını sağlıyoruz” diye konuştu.
ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN
Yaptıkları yardımlar karşısında vatandaşların yüzünün güldüğünü söyleyen Arı, “Evine gidilen vatandaşların yüzleri gülmeye başladı. Vatandaşlarımız devletin bu imkânlarını kendi ayaklarına kadar getirilmesini sağlayan başta Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na, SYDV personellerine teşekkür ediyor. Allah, devlete zeval vermesin, temennisinde bulunuyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme