SYDV, 2 milyon liralık yardım dağıttı

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Mart ayında yaklaşık 2 milyon liralık yardım dağıttı Afyonkarahisar SYD Vakfı eğitim, gıda, giyim, yakacak, sağlık, barınma, sosyal destek gibi yardımlarda bulunmaya devam ediyor. SYDV’nin Mart ayındaki yardımlarının tutarı 1 milyon 953 bin 53 lira 18 kuruşu buldu. SYDV, Mart ayında 3067 aileye ulaştı. DEVLETİN ŞEFKAT ELİ UZANIYORSYD Vakfı [&hellip]

SYDV, 2 milyon liralık yardım dağıttı

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Mart ayında yaklaşık 2 milyon liralık yardım dağıttı

Afyonkarahisar SYD Vakfı eğitim, gıda, giyim, yakacak, sağlık, barınma, sosyal destek gibi yardımlarda bulunmaya devam ediyor. SYDV’nin Mart ayındaki yardımlarının tutarı 1 milyon 953 bin 53 lira 18 kuruşu buldu. SYDV, Mart ayında 3067 aileye ulaştı.
DEVLETİN ŞEFKAT
ELİ UZANIYOR
SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Toplumdaki yoksul ailelerimizin de huzurlu, mutlu ve sağlıklı şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak devletimizin, önemli vazifelerinden biridir. Refah ortamı içinde insanca yaşamaları için her türlü desteğin verilmesi önemlidir. Devletimizin şefkat eli olan SYD Vakfımız bunu en iyi şekilde yerine getirmektedir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme