• Haberler
  • Gündem
  • “Suyumu Koruyorum Projesi” animasyon festivaline katıldı

“Suyumu Koruyorum Projesi” animasyon festivaline katıldı

Proje kapsamında hazırlanan, Afi ile Susu karakterlerinin içme suyunun yolculuğu ve su tasarrufu yöntemlerinin anlatıldığı Animasyon Filmi, Festivalde izleyici ile buluşarak beğeni topladı. Ayrıca Kütahya Özel Başaran Yıldız İlköğretim Okulu, Ana Sınıfı öğrencilerinin de katıldığı festivalde öğrencilere animasyon filmi izleterek hediye kitaplar dağıtıldı.Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci'ninde katıldığı, Afi ve Susu'nun eşlik [&hellip]

Proje kapsamında hazırlanan, Afi ile Susu karakterlerinin içme suyunun yolculuğu ve su tasarrufu yöntemlerinin anlatıldığı Animasyon Filmi, Festivalde izleyici ile buluşarak beğeni topladı. Ayrıca; Kütahya Özel Başaran Yıldız İlköğretim Okulu, Ana Sınıfı öğrencilerinin de katıldığı festivalde öğrencilere animasyon filmi izleterek hediye kitaplar dağıtıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci’ninde katıldığı, Afi ve Susu’nun eşlik ettiği etkinlikte Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait stant da proje tanıtımı yapıldı. Etkinlik çerçevesinde, projede emeği geçen Akademisyen ve Üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.

Bakmadan Geçme