• Haberler
  • Spor
  • Susuz'da yeni hedef ŞAMPİYONLUK – Kocatepe Gazetesi

Susuz'da yeni hedef ŞAMPİYONLUK – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren Susuz Belediyespor'da yeni sezon çalışmaları başladı. Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız'ın katkılarıyla yeni sezonda hedefin şampiyonluk olduğunu söyleyen Susuz Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Orhan Aydoğdu, yapılan transfer çalışmalarını, Başkan Yıldız'ın verdiği tatil sözünü, beldedeki Yaz Futbol Okulu'nu ve tesisler hakkındaki çalışmaları Gazeteniz Kocatepe'ye anlattı. Aydoğdu ile [&hellip]

Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren Susuz Belediyespor’da yeni sezon çalışmaları başladı. Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız’ın katkılarıyla yeni sezonda hedefin şampiyonluk olduğunu söyleyen Susuz Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Orhan Aydoğdu, yapılan transfer çalışmalarını, Başkan Yıldız’ın verdiği tatil sözünü, beldedeki Yaz Futbol Okulu’nu ve tesisler hakkındaki çalışmaları Gazeteniz Kocatepe’ye anlattı. Aydoğdu ile Gazeteniz Kocatepe’nin yaptığı röportaj sizlerle…
Kocatepe: Yeni sezon hedefi nedir?
Orhan Aydoğdu: Belediye Başkanımız Cengiz Yıldız ile geçtiğimiz sezonu tamamladığımızda toplantı yaptık. Yaptığımız toplantı sonrasında hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Elimizden geldiği kadarıyla güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalara başladık.
Kocatepe: Yeni sezonda kadronuza kaç oyuncu katacaksınız?
Aydoğdu: Geçen sezonki takımımızın performansı zaten ortada. Ligi üçüncü sırada bitirerek zaten takımımızın gücünü ortaya koyduk. Bu takımın 4-5 takviye ile şampiyonluğa oynayacağını biliyoruz. Biz de takımımızı bozmadan, takıma katkı yapacak, karakteri yerinde oyuncular almak istiyoruz. İnşallah görüşme yaptığımız 7-8 oyuncu var. Bu oyuncular içerisinden de bize yakışan ve beklentilerimizi karşılayacak oyuncularla takımı güçlendirmek istiyoruz.
Kocatepe: Ligi ilk 5 içinde tamamlamanız halinde Belediye Başkanı Cengiz Yıldız’ın tatil sözü vardı. Sözü gerçekleşti mi?
Aydoğdu: Evet, Belediye Başkanımız Cengiz Yıldız bize ligi ilk 5 içinde tamamlamamız halinde yurt içinde tatil sözü vermişti. Biz de ligi ilk 3 içinde tamamladığımız için Antalya’da takımımızla birlikte tatil yaptık. Yine Belediye Başkanımız bize bu sezonu şampiyon olarak tamamlamamız halinde Kıbrıs’ta tatil yaptıracağını söyledi. Biz de yeni sezon için şampiyonluk hedeflerimizi tutturmak için kadromuzu oluşturacağız.
Kocatepe: Geçen sene olduğu gibi bu sene belde de Yaz Futbol Okulu çalışmalarınız var mı?
Aydoğdu: Evet, geçen sene de Ahmet Elbir hocamızın katkılarıyla Yaz Futbol Okulu açmıştık. Talep yoğun olunca bu sene de yapıyoruz. Yine Ahmet hocamızın öncülüğünde beldemizde bulanan tesislerimizde 10-14 yaş çocuklara Yaz Futbol Okulumuz devam ediyor. Şuanda toplamda 65 civarında çocuğa futbol okulumuzda çalışma imkanı sunuyoruz.
Kocatepe: Tesislerde eksikler giderildi mi?
Aydoğdu: Önceki sene bir kısma tamamlanarak hizmete giren tesislerimizde şuanda da çalışmalar devam ediyor. Elektrik, asfalt, sıcak su, çevre düzenlemesi, basketbol, voleybol, tenis sahalarının çalışmaları şuanda hızlı bir şekilde sürüyor. Tesislerimizin bulunduğu alanda müsait bir yere de yüzme havuzu düşünülüyor. İnşallah onun da yapılmasıyla Belediye Başkanımızın beldemize katmak istediği Spor Kompleksi tamamlanacak. Yine Belediye Başkanımızın girişimleri ile yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan halı sahamızda hizmete girdi. Beldemize ve çevremizdeki köylere hayırlı uğurlu olsun.
AYDOĞDU’DAN TEŞEKKÜR
Aydoğdu: Hiçbir masraftan kaçınmayarak, bize bu imkanları sağlayan ve sunan Belediye Başkanımız Cengiz Yıldız’a, sponsorlarımıza, bizlerin yanında olarak tüm maçlarımızı seyretmeye gelen taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Röportajı

Bakmadan Geçme