• Haberler
  • Spor
  • Susuz'da hazırlıklar devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Susuz'da hazırlıklar devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Susuz Belediyespor, mevcut kadrosuna ilaveler yaparak şampiyonluk için sezona başlayacak. Yapılacak transferler ve idmanlarla daha da güçlenmek isteyen Susuz Belediyespor, iç transferde de görüşmelerine hız verdi.Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Susuz Belediyespor İkinci Başkanı Orhan Aydoğdu, 'İç transferde sıkıntımız bulunmuyor. Geçen sezon takımda forma giyen oyuncularımızın [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Susuz Belediyespor, mevcut kadrosuna ilaveler yaparak şampiyonluk için sezona başlayacak. Yapılacak transferler ve idmanlarla daha da güçlenmek isteyen Susuz Belediyespor, iç transferde de görüşmelerine hız verdi.
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Susuz Belediyespor İkinci Başkanı Orhan Aydoğdu, “İç transferde sıkıntımız bulunmuyor. Geçen sezon takımda forma giyen oyuncularımızın tümüyle bu sezonda anlaştık. Dış transferde de şimdilik görüşmelerimizin sürdüğü oyuncular var. Özellikle il içi ve il dışından gelmesini beklediğimiz oyuncular var. Bugünlerde netlik kazanması için çabalarımızı sürdürüyoruz. Kurban Bayramı sonrasında da takımı toplayıp bir an önce çalışmalara başlayacağız. İnşallah sezon içinde de eksiksiz yolumuza devam ederek şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme