Susuz’da birlik içinde seçim – Kocatepe Gazetesi

Susuz’da 3 dönem muhtarlık yapan, 4’üncü dönemde de seçildikten sonra hayatını kaybeden Ramazan İbili’in yerine 2019’a kadar görev yapacak muhtar için seçim yapıldı. Sakarya Mahallesi Muhtarlığı için yapılan ara seçimler, Susuz Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Seçim sırasında 5 muhtar adayı İbrahim Akyol, Kenan Elbir, İhsan Kösem, Nurettin Elden, Yaşar Kadem, Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz’la birlikte [&hellip]

Susuz’da 3 dönem muhtarlık yapan, 4’üncü dönemde de seçildikten sonra hayatını kaybeden Ramazan İbili’in yerine 2019’a kadar görev yapacak muhtar için seçim yapıldı. Sakarya Mahallesi Muhtarlığı için yapılan ara seçimler, Susuz Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Seçim sırasında 5 muhtar adayı İbrahim Akyol, Kenan Elbir, İhsan Kösem, Nurettin Elden, Yaşar Kadem, Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz’la birlikte poz verdi.
MUHTARLARDAN DESTEK
Yaklaşık 1000 seçmenin oy kullandığı seçim sırasında Gökhan Mahalle Muhtarı Bahattin Elbir ile Selçuklular Mahalle Muhtarı Mehmet Ballıkaya da muhtar adayarına başarılar dileyerek sandık kurullarını ziyaret etti. Elbir ve Ballıkaya, muhtarların sorumluluklarını da muhtar adaylarına anlattı.
İBRAHİM AKYOL KAZANDI
Öte yandan, yapılan ara seçimleri İbrahim Akyol kazandı. Akyol, 302 oy alarak Sakarya Mahallesi Muhtarı oldu. Nurettin Elden 228, Kenan Elbir 154, İhsan Kösem 123 ve Yaşar Kadem 72 oy aldı. İbrahim Akyol, “Güzel ve Susuz’a yakışan bir seçim oldu. Kardeşlik içinde, yeri geldi şakalaşarak yeri geldi merakla bekleyerek bir seçimi geçirdik. Muhtar adayı arkadaşlarıma, Susuzlu hemşehrilerime ve Belediye Başkanımız Cengiz Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.
GEBECELER’DE DE
ARA SEÇİM YAPILDI
Susuz Beldesi’nin yanı sıra Gebeceler Beldesi’nde de ara seçim yapıldı. Fatih Mahalle Muhtarı İsmail Bengi’nin vefat etmesi dolayısıyla yapılan ara seçimi Mevlüt Kötrü kazandı. Kötrü, 260’a yakın seçmenin katıldığı seçimde 75 oy aldı.
>> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme