Susuz, Sessiz Ve Derinden Takımı Kuruyor

Süper Amatör Lig’de takımı dağıttığı söylentileri yayılan Susuz Belediyespor, sessiz ve direnden bir oluşum içine girdi. Takım kuran Susuz Belediyespor, ligde şampiyonluk hedefleyecek

Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz yıllarda başarılı performansları ile ön plana çıkan Susuz Belediyespor, sezonları üst sıralarda tamamladı. Bu sezon ise neredeyse sil baştan takım kurmaya hazırlanan Susuz Belediyespor, yine performansı yüksek bir oluşum içine girdi. Kadroyu teslim edeceği teknik adam hakkında çalışmalarını sürdüren Susuz, teknik adam işini çözerse ses getirebilir. Şu anda 2 “kurt” futbolcu ile yola çıkan Susuz, kadrosuna katmak istediği oyuncularla anlaşırsa şampiyon olabilir.

Haber

Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımların çoğu kadro oluşumlarını başlatamazken Susuz Belediye’nin kurmaya çalıştığı kadro tamamlanırsa şampiyonluğa rahat şekilde ulaşabilir.

Bu sezon Belediye Bolvadin Termalspor’un BAL’a çıkmama karası sonrasında Sandıklıspor’un da BAL’a katılmaması halinde bu sezon Süper Amatör Lig’de şampiyon ve ikinci olan takım direkt olarak BAL’a terfi edebilir. Sandıklıspor, lige katılır düşerse yine Süper Amatör’den 2 takım direkt BAL’a terfi edebilir. Sandıklıspor lige katılıp, düşmeden ligi tamamlarsa da Süper Amatör Lig’den bir takım direkt olarak BAL’a terfi eder.

Bakmadan Geçme