• Haberler
  • Spor
  • Susuz kadroyu koruyacak – Kocatepe Gazetesi

Susuz kadroyu koruyacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de iki yıldır istikrarlı bir grafik çizen Susuz Belediyespor, geçtiğimiz sezonu da 6. sırada tamamlamıştı. Başarılı kadrosunu korumanın peşinde olan Susuz Belediyespor, gelecek sezona 2-3 takviye yapmanın peşinde olacak. Susuz Belediyespor takviye yapmak istediği oyuncuları kadrosuna katmayı başarırsa iddialı bir kurabilecek. İsimlerin netleşmesinin ardından harekete geçecek olan Susuz Belediyespor da şampiyonluğun adayları arasında [&hellip]

Süper Amatör Lig’de iki yıldır istikrarlı bir grafik çizen Susuz Belediyespor, geçtiğimiz sezonu da 6. sırada tamamlamıştı. Başarılı kadrosunu korumanın peşinde olan Susuz Belediyespor, gelecek sezona 2-3 takviye yapmanın peşinde olacak. Susuz Belediyespor takviye yapmak istediği oyuncuları kadrosuna katmayı başarırsa iddialı bir kurabilecek. İsimlerin netleşmesinin ardından harekete geçecek olan Susuz Belediyespor da şampiyonluğun adayları arasında yer alabilir.
YÖNETİMDE
DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK
Susuz Belediyespor görevi bırakan yönetimin ardından yeni yönetimin oluşturulması bekleniyor. Belirlenecek yeni yönetim ile yoluna devam edecek olan Susuz Belediyespor’un durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Bakmadan Geçme