Susuz evinde Dinar ile berabere kaldı

Lider Susuz Belediyespor, ligin 15. haftasında evinde Dinar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı   Süper Amatör Lig'de mücadele eden Lider Susuz Belediyespor, ligin 15. haftasında evinde Dinar Belediyespor'u konuk etti. Maçta iki takımda 5'er sarı kart görürke, 1'er gol buldu. Ayrıca Susuz Belediyespor'un kırmızı kart seven oyuncusu Sezer Candan bu maçı da boş geçmedi ve [&hellip]

Lider Susuz Belediyespor, ligin 15. haftasında evinde Dinar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Lider Susuz Belediyespor, ligin 15. haftasında evinde Dinar Belediyespor’u konuk etti. Maçta iki takımda 5’er sarı kart görürke, 1’er gol buldu. Ayrıca Susuz Belediyespor’un kırmızı kart seven oyuncusu Sezer Candan bu maçı da boş geçmedi ve kırmızı kart gördü. Susuz Belediyespor’un golünü 14. dakikada Fikret Üstünyer attı. Dinar Belediyespor’un golünü 56. dakikada Mert Kansu atarak eşitliği sağladı.
Susuz Belediyespor aldığı 1 puanla puanını 31’e çıkararak Salar Belediyespor ile aynı puana geldi. Susuz Belediyespor Salar Belediye’ye ikili averajda üstünlük sağladığı için liderliğini korudu. Dinar Belediyespor ise aldığı 1 puanla 5. sıradan 4. sıraya yükseldi.

Bakmadan Geçme