Susuz da, İsce de kazanmak istiyor

Süper Amatör Lig'de mücadele eden İscehisarspor ligin 6. haftasında evinde Susuz Belediyespor'u konuk edecek. Yarın oynanacak olan iki maçtan biri olan İscehisarspor-Susuz Belediyespor maçında iki takım da üç puan arayacak. Susuz Belediyespor ligin zirvesine doğru yol almak isterken, İscehisarspor da düşme potasından uzaklaşmanın peşinde. İki takımında ihtiyacı olan 3 puanı kimin alacağı spor kamuoyu tarafından [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden İscehisarspor ligin 6. haftasında evinde Susuz Belediyespor’u konuk edecek. Yarın oynanacak olan iki maçtan biri olan İscehisarspor-Susuz Belediyespor maçında iki takım da üç puan arayacak. Susuz Belediyespor ligin zirvesine doğru yol almak isterken, İscehisarspor da düşme potasından uzaklaşmanın peşinde. İki takımında ihtiyacı olan 3 puanı kimin alacağı spor kamuoyu tarafından merak konusu oldu.
Hanesinde 7 puanı bulanan Susuz Belediyespor, 5 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ayrıldı. İscehisarspor’un ise hanesinde 3 puanı bulunuyor. İscehisar İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan maç yarın saat 13.00’te başlayacak.

Bakmadan Geçme