Susuz bayram yeri

İkinci Amatör Küme’de şampiyonluk yolunda Sülümenli Belediyespor engelini de 5-0’lık galibiyetle aşan Susuz Belediyespor’da sevinç hakim. Yeşil Beyazlı ekip grup şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi. Amatör Liglerde 5 yıldır şampiyon olamayan Susuz Belediyespor, bu hasretine bu sezon son verecek gibi görünüyor. İkinci Amatör Küme’de Pazar günü oynanan maçta Susuz Belediyespor, Sülümenli Belediyespor’u 5-0 mağlup etmeyi başardı. [&hellip]

İkinci Amatör Küme’de şampiyonluk yolunda Sülümenli Belediyespor engelini de 5-0’lık galibiyetle aşan Susuz Belediyespor’da sevinç hakim. Yeşil Beyazlı ekip grup şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi.

Amatör Liglerde 5 yıldır şampiyon olamayan Susuz Belediyespor, bu hasretine bu sezon son verecek gibi görünüyor. İkinci Amatör Küme’de Pazar günü oynanan maçta Susuz Belediyespor, Sülümenli Belediyespor’u 5-0 mağlup etmeyi başardı. Merkez 2 Nolu Saha’da oynanan mücadele kıran kırana geçti. Maçı kazanması halinde grup şampi-yonluğunu büyük ölçüde garantileyecek Susuz Belediyespor, sahaya şampiyon gibi çıktı. Müsabakaya taraftarlarının konfeti yağmuruyla çıkan Susuz Belediyespor, başarılı bir 90 dakika sonrasında üç puanın sahibi oldu. Güçlü Sülümenli Belediyespor’u 5-0 gibi net bir skorla deviren Susuz Belediyesporlu futbolcular Susuz’da da krallar gibi karşılandı. Susuz Belediyesporlu futbolculara sevgi gösterisinde bulunan Susuz Belediye halkı, takımlarının bu başarısını gece geç saatlere kadar kutladı. Susuz Beldesini bayram yerine çeviren belde halkı oyunlar oynayıp takımlarının şampi-yonluğunu kutladılar. Belde halkının bu sevincine Susuz Belediye Başkanı İbrahim Işılak da ortak oldu. Işılak, maç sonrası futbolculara belde yakınlarında bir restoranda yemek verdi. 5 yıldır ligde şampiyon olamayan Susuz Belediyespor, bu hasretine bu yıl son vermeyi hedefliyor.

Bakmadan Geçme