• Haberler
  • Spor
  • Susuz, Ballık'ı konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Susuz, Ballık'ı konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Susuz Belediyespor beklenen çıkışı yapabilen takımlar arasında yerini aldı. 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Susuz Belediyespor bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı Hüdai Ballık Gençlikspor'u mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. Bu maçta seyirciden destek isteyen Susuz Belediyespor kasaba halkını maç saatinde tribünde görmek istiyor. Lig'de beklenen çıkışı gösteremeyen [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Susuz Belediyespor beklenen çıkışı yapabilen takımlar arasında yerini aldı. 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Susuz Belediyespor bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı Hüdai Ballık Gençlikspor’u mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. Bu maçta seyirciden destek isteyen Susuz Belediyespor kasaba halkını maç saatinde tribünde görmek istiyor. Lig’de beklenen çıkışı gösteremeyen Ballık Gençlikspor ise son hafta Çobanlar Belediyespor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek hanesine ilk kez 3 puan yazdırmıştı.
GEÇEN SEZON DA AYNI GRUPTAYDILAR
Hüdai Ballık Gençlikspor’un Susuz Belediyespor’u konuk ettiği maçta Susuz Belediye’nin üstünlüğü ile devam eden maçta Ballık taraftarları ve bazı oyuncuları Susuzlu oyunculara saldırmıştı. Çıkan olaylardan sonra Ballık cezalar almıştı. Susuzlu bazı oyuncuların yaralandığı olaylı maçtan sonra tekrar Play-Off’ta karşılaşan iki ekipte normal bir maç oynanırken maç başında seremonide Susuzlu oyuncular hakemlerin elini sıktıktan sonra Ballık oyuncularının elini sıkmadan sahalarına geçmişti. Susuz Belediyesporlu oyuncuların bu hafta oynayacakları maçta “Ballık’ı farklı mağlup ederek onlara skorla tekrar cevap vereceğiz” dediği öğrenildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme