• Haberler
  • Genel
  • Susuz Atatürk İlköğretim'de çevre bilinci aşılanıyor

Susuz Atatürk İlköğretim'de çevre bilinci aşılanıyor

Susuz Atatürk İlköğretim Okulu, çevre duyarlılığının ön plana çıktığı projelerle dikkat çekiyor Çevre sorunlarının her geçen gün arttığı, gerçekten sorun olduğu günümüzde Susuz Atatürk İlköğretim Okulu, çevre duyarlılığının ön plana çıktığı projelerle dikkat çekiyor. Okulun en gözde yerinde çevre köşesi oluşturulurken, buraya dikkat çeken çevre ile ilgili her türlü bilgi, beğenilen şiirler ve resimler asılıyor. [&hellip]

Susuz Atatürk İlköğretim’de çevre bilinci aşılanıyor

Susuz Atatürk İlköğretim Okulu, çevre duyarlılığının ön plana çıktığı projelerle dikkat çekiyor

Çevre sorunlarının her geçen gün arttığı, gerçekten sorun olduğu günümüzde Susuz Atatürk İlköğretim Okulu, çevre duyarlılığının ön plana çıktığı projelerle dikkat çekiyor. Okulun en gözde yerinde çevre köşesi oluşturulurken, buraya dikkat çeken çevre ile ilgili her türlü bilgi, beğenilen şiirler ve resimler asılıyor. Okul öğrenci ve velilerine yönelik ‘Çevre’ konulu seminer düzenlendi. Bu seminer ise Afyonkarahisar Valiliği Çevre Hizmetleri Birliği mühendisleri tarafından okulda gerçekleştirildi. ‘Geri Dönüştürülebilir Atıklar’ konusunda Susuz Kasabası’nda bir mahallenin Çevre hizmetleri birliği tarafından pilot bölge seçilmesiyle öğrenci velilerine ‘Geri Dönüştürülebilir Atıklar’ için poşet dağıtıldı. Bunun yanı sıra İl Jandarma Çevre Koruma Timi ile işbirliği yapan okulda çevreyle ilgili çeşitli afiş ve broşürler asıldı.
Susuz Atatürk İlköğretim Okulu’nda geri dönüşüm hakkında da duyarlılık geliştirildi. Okuldan yapılan açıklamada okulun doğaya katkı sunmaya devam edeceği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme