Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süslü Kadınlar Pazar günü pedal çevirecek

Bu haberin fotoğrafı yok

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Afyonkarahisar Organizatörü Aliye Mete Sert Gün FM’in konuğu oldu. Sert Pazar günü düzenlenecek olan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu ile ilgili bilgiler verdi

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu ile ilgili bilgi veren Aliye Mete Sert, “İzmirli bir tarih öğretmeninin 7 yıl önce başlattığı “Süslü Kadınlar” bisiklet turu, adım adım Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. Bu sene aralarında Afyonkarahisar’ın da birçok şehrimizde yapılacak. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu bu sene 22 Eylül Pazar günü saat 15.00’da Anıtpark’tan başlayacak. Afyonkarahisar’da ilk kez geçen yıl yapılan ve büyük ilgi gören Süslü Kadınlar Bisiklet turuna bu sene daha fazla ilgi olmasını bekliyoruz. 22 Eylül Pazar günü saat 15.00’da Anıtpark’ta başlayacak olan bisiklet turu Kurtuluş Caddesi, Yeşilyol, Demiryalayan Türbesi, Gazlıgöl Caddesi, Maliye Kavşağı’nı takip ettikten sonra Akarçay’da son bulacak. Tüm kadınlarımızı bekliyorum” diye konuştu.
Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile konuşan Sert, renkli taşlardan Gün FM’e özel tasarladığı bisiklet maketini hediye etti. Akar ise Sert’e teşekkür ederek, turda başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti