Survivor’da Sigara İçmek Serbest Mi?

TV 8 ekranlarında yayımlanan Survıvor All Star adlı yarışma programı hakkında merak edilenler gün geçtikçe artmaya başlarken internette yarışama programı hakkında birçok soru araştırılmaya başlandı. Bağımlılık olan sigaranın ise ada yaşantısında kullanıp kullanılmadığı da merak edilenler arasında yer aldı. Peki, Survivor’da sigara içmek serbest mi?

Survıvor All Star adlı yarışama programında sağlıyı yarışmaya ve ada yaşantısına uygun olan bireylerin yarışması öngörülmektedir. Sigara kullanımı yarışmacıları sağlık açısından etkilerken aynı zaman da performanslarına da etki etmektedir. Peki, Survivor’da sigara içmek serbest mi?

SURVİVOR’DA SİGARA İÇMEK SERBEST Mİ?

Dominik Cumhuriyetinde düzenlenen Survıvor All Star yarışmasında yer alan bir çok yarışmacının sigara kullandığı en çok merak edilenler arasında yer almıştır. Hangi yarışmacıların sigara kullandığına dair net bir bilgi bulunmazken katılmış oldukları Survıvor adlı yarışma programında da sigara iiçilmesi tamamen yasak olan kurallar arsında yer almaktadır. Survivor adlı yarışma programında geçmiş yıllarda sosyal medya hesapları üzerinden yarışmacıların sigara içtikleri görülmüştür. Survıvor yarışmasının 2023 yılında kadrosunda yer alan ismi Damla Can’ın sigara içtiği görüntüler sosyal medya da büyük tepkiler oluşturmuştur. Bunu üzerine yarışma programının yönetmenliğini yapan Acun Ilıcalı Damla Can’ı uyararak yarışmadan diskalifiye edilebileceğini söylemiştir.

 

Bakmadan Geçme