Survivor Yaman Keleş Kimdir Ve Ne İş Yapıyor?

Merakla ve heyecanla beklenen Türk televizyonlarının en çok sevilen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Yaman Keleş'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Yaman Keleş kimdir? İşte detaylar.

Survivor All Star2024 kadrosuna yeden yedekten katılan ilk yarışmacılardan biri olarak mavi takımda mücadele edecek olan Yaman Keleş’in hayatı merak konusu oldu. Yasin Keleş hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizde…

Geçen yıl Survivor 2023’e yedeklerden katılan ancak kadroya alınamayan Yaman Keleş, Acun Ilıcalı’nın sözü üzerini bu yıl Survivor All Star 2024 karosuna dâhil edilen iki isimden bir tanesi oldu. Survivor All Star 2024 mavi takımda mücadele edecek olan Yasin Keleş, 1995 yılında İstanbul Arnavutköy’de doğmuştur. Şuanda da İstanbul Arnavutköy’de ikamet etmektedir.  Babasıyla birlikte kendi atölyesinde esnaflık yapan Yaman Keleş,  3 yaşından itibaren kekemelik sorunu olduğunu ve 18 yıl boyunca sustuğunu dile getirmişti. Artık Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söyleyen Keleş, Acun Ilıcalı’nın da sosyal medya hikayelerinde paylaştığı paylaşımla izleyicinin sempatini kazandı.

İşte o paylaşım:

“Biz buradan sağsalim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?”

Bakmadan Geçme