Survivor Sema Aydemir Kimdir Ve Ne İş Yapar?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Sema Aydemir'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Sema Aydemir kimdir? Ne iş yapıyor? İşte detaylar.

Survivor macerasına 2017 yılında ünlüler kadrosunda yer alarak başlayan ve başarılı bir performans gösteren Sema Aydemir, bu başarısını  2018 yılında yayınlanan “Survivor All Star” kadrosunda yer alarak devam ettirmişti. Ada yaşantısı ve yarışma hayatında göstermiş olduğu başarılı performans ile 2022 yılında yayımlanan Survivor All Star kadrosuna da davet edilen Sema Aydemir, o yıl yarışmayı 11. olarak tamamlamıştı. Başarılı atlet Sema Aydemir merak edilen bir isim olarak araştırılıyor. Peki, Sema Aydemir kimdir?

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

400 metre engelli branşında milli atlet olan Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985’te Bursa’da doğmuştur. 4 kız kardeşe sahip olan Sema Aydemir’in ikizi Seda Ocak’ta milli atlettir. İkizi ile birlikte  Survivor 2022 All Star yarışmasına katılmıştır.

Eski eşi milli çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile Ali Aydemir Apak adında bir oğlu vardır.

Sema Aydemir, 2012 Yaz Olimpiyatları 4×400 m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.Ancak finale çıkamamıştır

Haber

2012 Helsinki Avrupa Şampiyonası’na katılmıştır ve 400 m engelli ve 4×400 m bayrak yarışında takım arkadaşları (Meliz Redif,Özge Gürler ve Pınar Saka) ile yarışmıştır.

400m engelli branşında en iyi derecesini 2012 yılında Ankara’da düzenleme yarışta 56.62 sn’lik derecesiyle elde etmiştir.

Bakmadan Geçme