Survivor Furkan Kızılay Kimdir?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Sema Aydemir'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Survivor Furkan Kızılay Kimdir? İşte detaylar.

Çocuklar duymasın adlı dizide Havuç karakterini canlandıran ünlü oyuncu Furkan Kızılay kimdir? Furkan Kızılay kaç yaşında?

SURVİVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Furkan Kızılay, oyuncu ve aynı zamanda şarkıcıdır. Annesi mine babası ise Emin Kızılay’dır. Sporcu kariyerine lisanlı tenisçi olarak başlamış ve kayak ve yüzme spor dallarında da oldukça başarılı bir sporcu olmuştur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enfarmasyon bölümünden mezun olarak tamamladıktan sonra, oyunculuk kariyerine ise ‘’Çocuklar Duymasın’’ adlı dizi ile adım atmış ve şöhreti yakalamıştır. Kızılay, sinema filmlerinde ve dizilerde rol alırken aynı zamanda da reklam sektöründe rol almıştır. Kızılay, 2009 yılında ‘’Aşıksın Sen’’ adlı ilk albümünü piyasaya sürmüştür. 2017 yılında TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yönetmenliğini üstelendiği Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada ünlüler kadrosunda yer alan isim olmuştur.

Furkan Kızılay 1.72 boyunda olup 75 kilogramdır ve evli değildir.

Bakmadan Geçme