Survivor Aysu Kimdir? Survivor Aysu Elendi Mi?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Aysu Keskin'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Survivor Aysu Kimdir? Survivor Aysu Elendi Mi? İşte detaylar.

Survivor macerasına 2013 yılında ünlüler kadrosunda yer alarak başlayan ve başarılı bir performans gösteren Aysu Keskin bu başarısını 2024 yılında yayımlanan “Survivor All Star” yer alarak devam ettiren Keskin’in ada yaşantısı ve yarışma programında göstermiş olduğu başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmesi ile internette en çok araştırılanlar arasında Survivor Aysu Kimdir? Survivor Aysu Elendi Mi? Soruları yer aldı. Peki, Survivor Aysu Kimdir? Survivor Aysu Elendi Mi? Sizler için araştırdık gelin birlikte öğrenelim…

AYSU KESKİN KİMDİR?

1990 yılında Tekirdağ’da doğan Aysu Keskin Basketbolcudur. 180 cm boyu olan Keskin, Aysu guard pozisyonunda oynamaktadır. ‘’TV 8’’ ekranlarında yayımlanan Survivor adlı  yarışma programında kırmızı takımda yer alan yarışmacı 2013 yılında survivor’a katıldı. 2024 Yılında ise ‘’TV 8’’’de yayımlanan ‘’Survivor 2024 All Star’’ yarışmasında mavi takımda yer almaktadır. Aysu Keskin basketbol için ilk adımını 2013’te TED Ankara Kolejliler’de attıktan sonra Keskin’in oynadığı spor külüpleri şöyledir:

TED Ankara Kolejliler

Tosyalı Toyo Osmaniye

Ordu Spor Kulübü

Samsun Basketbol İhtisas

Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü

İzmit Belediye Spor Kulübü

Survivor Aysu Elendi Mi?

‘’TV 8’’ ekranlarında yayımlanan 2024 Survivor All Star yarışma programında potaya giren isimler Aleyna, Aynur, Pınar ,Sahra olurken sunucu Murat Ceylanın yaptığı açıklamada potada ki 4 kişiden birinin diskalifiye edileceğine değinen Ceylan şu ifadeleri kullandı’ “Normalde dört aday olmanız lazım, toplamda üç kişisiniz. Maalesef bir kişi bir daha dönmemek üzere gelemeyecek.” dedi.

SURVİVOR DİSKALİFİYE OLAN YARIŞMACI KİM?

Akşam ‘’TV8’’ ekranlarına gelen 2024 Survivor All Star’ın yayımlanmasından sonra mavi takımda yer alan Sahra’nın yaraşmadan ayrıldığı açıklandı .

Bakmadan Geçme