Sürücüler, çalışmayı son anda fark etti

Soğuk ve kar nedeniyle bozulan Ordu Bulvarı’nda parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Ordu Bulvarı’ndan Vilayet Kavşağı’na doğru gidiş istikametinde çalışmayla ilgili herhangi bir uyarı olmaması, trafikte yoğunluk yaşanmasına neden oldu Afyonkarahisar’ı, yaklaşık bir aydır etki-si altına alan soğuk hava ve kar yağışı, özellikle işlek caddelerde bozulmalara neden oldu. Afyonkarahisar Belediyesi, bu durum karşısında geçici ve [&hellip]

Sürücüler, çalışmayı son anda fark etti

Soğuk ve kar nedeniyle bozulan Ordu Bulvarı’nda parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Ordu Bulvarı’ndan Vilayet Kavşağı’na doğru gidiş istikametinde çalışmayla ilgili herhangi bir uyarı olmaması, trafikte yoğunluk yaşanmasına neden oldu

Afyonkarahisar’ı, yaklaşık bir aydır etki-si altına alan soğuk hava ve kar yağışı, özellikle işlek caddelerde bozulmalara neden oldu. Afyonkarahisar Belediyesi, bu durum karşısında geçici ve pratik bir çözüm bularak, yolların bozulan kısımlarına parke taşı döşemeye başladı.
Metreler kala, birkaç duba
Ordu Bulvarı’ndan Vilayet Kavşağı’na doğru gidiş istikametinde, Vakıfbank’ın önünde de parke taşı döşeme çalışması yürütüldü. Ancak sürücüler Ordu Bulvarı’nda çalışma olduğunu, çalışmanın yapılmasına metreler kala konulan dubalarla fark edebildi.
Dubaların önünde de çalışmanın hangi kurum tarafından yürütüldüğüne dair bir ibareye rastlanmazken, Ordu Bulvarı’na çıkan yollarda ve Ordu Bulvarı girişinde “Çalışma var” yazısının olmaması, trafikte yoğunluğa neden oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme