Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kemal DEMİRKIRKAN
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

SÜRÇ-İ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA

Kıymetli Kocatepe Gazetesi okurları;
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’tan gazetede köşe yazıları yazmam konusunda teklif aldığım günden bu yana düzenli olarak sizlerle görüşlerimi paylamaya çalıştım. Daha önce hiç yapmadığım bir şeyi, ilk defa denemenin heyecanını hissederek başladım yazmaya. Bir süre sonra yazıların kendimi ifade edebilmenin en güzel yollarından birisi olduğunu görerek büyük keyif almaya, Pazartesi günlerini iple çekmeye başladım.
***
Hayata farklı açılardan bakabilen insanların birbirlerini kırmadan, incitmeden fikirlerini ifade edebilmesinin çok önemli olduğunu düşünenlerdenim. Yazılarımda da zihnimdekileri hayata bakışımı ortaya koymaya çalıştım. Ancak karşımızdakini dinleyerek, görüşlerimize saygı duyarak anlaşabiliriz. Aslında yaşamın ta kendisidir uzlaşma. Ülke siyasetinde en önemli eksiğin de karşımızdaki anlamaya çalışmamak yani iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum.
***
Uzun dönem sürmesini istediğim köşe yazılarıma iktidar partisinin baskın, erken genel seçim kararı vermesi ile ara vermek zorunda kalıyorum. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı görevimden istifa ederek CHP’nden Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağım. Bir yandan aday adaylığı, diğer yandan köşe yazmanın haksız rekabet yaratacağına ve etik olmayacağına inancım nedeniyle yazılarıma bir süre ara veriyorum.
***
Daha güzel bir Türkiye, daha mutlu ve huzurlu Türk insanı, gelecek kaygısı duymayan, özgür bir gençlik, hukukun üstün olduğu, adil, demokratik ve laik bir ülkede yaşayabilmek hayaliyle daha yoğun bir çalışma temposuna girdiğim şu günlerde tüm hemşerilerimin desteklerini bekliyorum. Eğer görev verilirse, özellikle ilimizin kabuğuna kırabilmesi, eksiklerini tamamlayıp gerçekten yaşanılabilir bir kent olabilmesi için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gelin hayallerime ortak olun, gelin elele verelim, hep birlikte daha güzel ve yaşanılabilir bir şehir, huzurlu ve refah içinde yaşayan insanların bulunduğu bir ülke yaratalım.
Sürç-i lisan ettiysem affalo.
Son Söz; “İşi kifayetsize tevdi etmek başarısızlığa davettir, muhterise tevdi etmek kavgaya; kifayetsiz muhterise tevdi etmek fitneye…” Nizamülmülk (Siyasetname)

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER