Sur Şehidi'nin doğduğu eve Türk bayrağı asıldı

Çalca'nın girişine dev bir bayrak asılırken, Çalcalılar da evlerini bayraklarla donattı.Şehit Kaçar'ın köydeki baba evine de bayrak asan yakınları, baba evinde taziyeleri kabul etmeye başladı. 3 yıl önce annesi Emine Kaçar'ın ölümünün ardından babası Yunus Kaçar'ın da kesin olarak İzmir'e yerleşmesi nedeniyle kullanılmayan evin balkonuna Türk Bayrağı asan akrabaları, Kaçar'ın ailesinin de kısa süre içinde [&hellip]

Çalca’nın girişine dev bir bayrak asılırken, Çalcalılar da evlerini bayraklarla donattı.
Şehit Kaçar’ın köydeki baba evine de bayrak asan yakınları, baba evinde taziyeleri kabul etmeye başladı. 3 yıl önce annesi Emine Kaçar’ın ölümünün ardından babası Yunus Kaçar’ın da kesin olarak İzmir’e yerleşmesi nedeniyle kullanılmayan evin balkonuna Türk Bayrağı asan akrabaları, Kaçar’ın ailesinin de kısa süre içinde Çalca’da olacağını aktardı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar’ın 6 ay önce evlendiğini anlatan Çalca Köyü Muhtarı Nejdet Aslıtürk, geçici görevle Diyarbakır’ın Sur ilçesine gittiği bildiklerini söyledi. Cenazenin ikindi namazına müteakip defnedileceğini kaydeden Aslıtürk, “Terörü lanetliyoruz. Köylüleri olarak çok üzgünüz Allah rahmet eylesin” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme