Suphi Özsüer yâd edildi – Kocatepe Gazetesi

Abdullah Kaptan konferans salonunda gerçekleştirilen ve çok sayıda öğretim elemanı ile öğrencinin katıldığı anma töreninde video ve sunu gösterimleri gerçekleştirildi. Duygusal anların yaşandığı törende öğretim görevlileri ve öğrenciler tarafından merhum Suphi Özsüer ile ilgili anılara yer verildi.Anma töreninin ardından Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı İbrahim Yıldız, 'Merhum Hocamız Nazım Hikmet'in 'Küçük bir mutluluk istiyorum. O kadar [&hellip]

Abdullah Kaptan konferans salonunda gerçekleştirilen ve çok sayıda öğretim elemanı ile öğrencinin katıldığı anma töreninde video ve sunu gösterimleri gerçekleştirildi. Duygusal anların yaşandığı törende öğretim görevlileri ve öğrenciler tarafından merhum Suphi Özsüer ile ilgili anılara yer verildi.
Anma töreninin ardından Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı İbrahim Yıldız, “Merhum Hocamız Nazım Hikmet’in ‘Küçük bir mutluluk istiyorum. O kadar küçük olsun ki, istemesin kimse benden onu’ dizelerini çok severdi. Biz de hocamızın bunu düşünerek anılarının ve hatıralarının devamlı yaşaması için onun adına bir fidanlık oluşturacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme