Süper ligin yeni ekipleri belli oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen üniversiteler arası süper lige yükselme müsabakaları düzenlenen kupa töreni ile sona erdi AKÜ BESYO tesislerinde 16 erkek ve 12 bayan Futsal takımının katıldığı müsabakalar sonucunda bayanlarda A Grubu'nda birinci Ege Üniversitesi olurken 2. Gazi Üniversitesi oldu. Akdeniz Üniversitesi A Grubu'nda 3. olurken, [&hellip]

Süper ligin yeni ekipleri belli oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ev sahipliğinde
gerçekleştirilen üniversiteler arası süper lige yükselme müsabakaları düzenlenen kupa töreni ile sona erdi

AKÜ BESYO tesislerinde 16 erkek ve 12 bayan Futsal takımının katıldığı müsabakalar sonucunda bayanlarda A Grubu’nda birinci Ege Üniversitesi olurken 2. Gazi Üniversitesi oldu. Akdeniz Üniversitesi A Grubu’nda 3. olurken, B Grubu’nda Karadeniz Teknik Üniversitesi birinci, Balıkesir Üniversitesi ikinci ve İnönü Üniversitesi üçüncü sırada yer aldı.
Müsabakalar sonucunda bayanlarda Ege Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi gruplardan çıkarak Süper Lige yükselmeye hak kazanırken, erkeklerde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Beykoz Lojistik MYO, Ege Üniversitesi ve Gazi Osman Paşa Üniversiteleri gruplardan çıkarak Süper Lige yükseldi.
Müsabakaların sona ermesi nedeniyle düzenlenen kupa törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak, AKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit ile öğretim elamanları ve sporcular katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme