Süper Lig bitti, sıra gruplarda

Süper Amatör Küme sona erdi. Uzun zamandır büyük mücadeleye sahne olan ligin son haftaları sessiz sedasız geçse de rakipler arasındaki unutulmaz mücadeleler hafızalarda yer edindi. Süper Amatör Küme 2009-2010 sezonu geçen hafta sonu oynanan maçlarda sona erdi. Merkez dışında oynanan maçlar da heyecan zaman zaman doruğa çıktı. Ancak son haftalarda lig o heyecandan bir hayli [&hellip]

Süper Lig bitti, sıra gruplarda

Süper Amatör Küme sona erdi. Uzun zamandır büyük mücadeleye sahne olan ligin son haftaları sessiz sedasız geçse de rakipler arasındaki unutulmaz mücadeleler hafızalarda yer edindi.

Süper Amatör Küme 2009-2010 sezonu geçen hafta sonu oynanan maçlarda sona erdi. Merkez dışında oynanan maçlar da heyecan zaman zaman doruğa çıktı. Ancak son haftalarda lig o heyecandan bir hayli uzaklaştı. Şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantileyen Emirdağspor, son hafta Sülünspor’u Emirdağ İlçe Stadyumu’nda konuk etti. Emirdağspor rakibini 12-0 gibi net bir skorla geçti. Şampiyonluk kupasını alan Emirdağspor’da yeni hedef gruplar. Gruplara gidecek bir diğer ekip ise Sandıklıspor. Sandıklıspor’da ligdeki son maçını İhsaniye Belediyespor’la yaptı. İhsaniye Belediyespor’u 4-0’la geçen ‘Yerli Liverpool’ gruplardan başarıyla dönmeyi hedefliyor. Ligin bir diğer maçı da Bolvadin’deydi. Demirspor ile Bolvadin Belediyespor arasında geçen mücadele dostça başladı, dostça bitti. 2-2 sona eren maçtan her iki tarafta memnun ayrıldı. Ligin son haftasında ki genel tablo böyle. Şampiyon olan Emirdağspor ve Sandıklıspor gruplarda Afyonkarahisar’ı temsil edecek ve 3. Profesyonel Lige çıkmak için çalışacaklar.

Bakmadan Geçme