Süper Amatör'ün kalan 4 haftası

Son viraja girilen Süper Amatör Lig'de mücadele eden takımların şampiyonluk ve ligde kalma yolunda hata yapmamaları gerekiyor Süper Amatör Lig'de kalan son 4 haftalık virajda şampiyonluğa oynayan ya da ligde kalma mücadelesi veren takımların hata yapmamaları gerekiyor. İSCEHİSAR'IN SON VİRAJIİscehisarspor bu hafta kendi evinde ligde kalma mücadelesi veren Çağlayan Belediyespor'u konuk edecek. Gelecek hafta ise [&hellip]

Süper Amatör’ün kalan 4 haftası

Son viraja girilen Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımların şampiyonluk ve ligde kalma yolunda hata yapmamaları gerekiyor

Süper Amatör Lig’de kalan son 4 haftalık virajda şampiyonluğa oynayan ya da ligde kalma mücadelesi veren takımların hata yapmamaları gerekiyor.
İSCEHİSAR’IN SON VİRAJI
İscehisarspor bu hafta kendi evinde ligde kalma mücadelesi veren Çağlayan Belediyespor’u konuk edecek. Gelecek hafta ise ligde istediğini alamayan Dinar Belediyespor’a konuk olacak İscehisarspor bu hafta da kazanmak zorunda olacak. 21. hafta müsabakalarında evinde oynamanın önceliğini kullanacak olan İscehisar Dazkırı Belediyespor’u ağırlayacak. Ligin son haftasında ise düşme potasından tek kurtulma olasılığı olan İhsaniye Belediyespor’u ağırlayacak olan İscehisar büyük ihtimal bu maçtan sonra BAL’a çıkma sevincini yaşayacak.
SALAR’IN KALAN HAFTALARI ZORLU
Bu hafta kendi evinde Emirdağspor’u ağırlayacak olan Salar Belediyespor galibiyeti hedefliyor. Fakat Emirdağspor’un İscehisarspor’u mağlup ettiğini unutmaması gerekiyor. Ligin 20. haftasında Çobanlar Belediyespor’a konuk olacak olan Salar Belediyespor yine kendi evinde güçlü olan Çobanlar’ı mağlup etmek istiyor. 21. hafta müsabakalarında Salar Belediyespor rövanş maçında kendi evinde Tınaztepe Belediyespor’u konuk edecek. Ligin 10. haftasında deplasmanda Tınaztepe Belediyespor’a 2-1’le boyun eğen Salar Belediyespor bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Son hafta ise Salar Belediyespor Çay temsilcisi Çağlayan Belediyespor’a konuk olacak.
TINAZTEPE’NİN PUANLARI
KAYBETMEMESİ GEREKİYOR
Bu hafta ligde kalma mücadelesi veren İhsaniye Belediyespor’a konuk olacak olan Tınaztepe Belediyespor evinde güçlü olan rakibini mağlup etmek istiyor. 20. hafta müsabakalarında Dinar temsilcisi Tatarlıspor’la karşılaşacak olan Tınaztepe Belediyespor ligden düşmesi neredeyse kesinleşen rakibini mağlup etmek için sahaya çıkacak. 21. haftada ise Salar’a konuk olacak olan Tınaztepe Belediyespor bu maçı kazanmak ve zirve yarışında öne geçmek istiyor. Tınaztepe ligin son haftasında ise ligin güçlü ekiplerinden Demirspor’la karşılaşacak.
İHSANİYE DÜŞER Mİ?
Bu hafta Tınaztepe Belediyespor’u ağırlayacak olan İhsaniye Belediyespor evinde oynadığı maçlarda iyi grafik sergilemişti. Tınaztepe Belediyespor’da geçen lideri mağlup etmiş ve avantajı yakalamıştı. Düşme potasından kurtulmak isteyen İhsaniye Belediyespor en yakın rakibi Çağlayan Belediyespor’un önüne geçerek potadan çıkmak istiyor. Gelecek hafta İhsaniye Belediyespor’un rakibi Çağlayan Belediyespor olacak. Çay’da oynanacak maçtan iki ekipte 3 puan almak için sahaya çıkacak. Düşme potasının son ekibi de büyük ihtimal bu maçtan sonra belli olacak. 21. hafta müsabakalarında İhsaniye Dinar Belediyespor’u konuk edecek. Bu maçtan da puan çıkarmak isteyen İhsaniye kazanması halinde ligde kalmayı başarabilir. Ligin son hafta ise İhsaniye Belediyespor lider İscehisarspor’a konuk olacak.
ÇAĞLAYAN İHSANİYE’YE
GÖRE AVANTAJLI
Bu hafta İscehisar’a konuk olacak olan Çağlayan Belediyespor gelecek hafta İhsaniye’yi kendi evinde ağırlayacak. 21. hafta da ise Dinar temsilcisi Tatarlıspor’la oynayacak olan Çağlayan Belediyespor son hafta da Salar Belediyespor’u ağırlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme