• Haberler
  • Genel
  • Süper Amatör’de bu hafta – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör’de bu hafta – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımların 6 takımı bu haftayı bay geçecek, diğer 6 takım ise 3 maçta karşılaşacak Süper Amatör Lig’de bu hafta 3 karşılaşma oynanacak. 6 takımın karşı karşıya geleceği bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü maçlar oynanacak. Bu haftayı bay geçecek takımlar, önceki hafta sonu oynadıkları maçlardan dolayı maç fazlası bulunan [&hellip]

Süper Amatör'de bu hafta

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımların 6 takımı bu haftayı bay geçecek, diğer 6 takım ise 3 maçta karşılaşacak

Süper Amatör Lig’de bu hafta 3 karşılaşma oynanacak. 6 takımın karşı karşıya geleceği bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü maçlar oynanacak. Bu haftayı bay geçecek takımlar, önceki hafta sonu oynadıkları maçlardan dolayı maç fazlası bulunan takımlar oluşuyor.
HAFTAYI BAY GEÇECEK TAKIMLAR
Geçen hafta sonu Ankara’da yaşanan terör olaylarından dolayı Pazar günü oynanacak müsabakalar iptal edilmişti. Cumartesi günü oynanan maçlara çıkan takımlar bu haftayı bay geçecek. Geçen hafta Cumartesi günü Dazkırı Belediyespor, Demirspor, Çobanlar Belediyespor, Salar Belediyespor, Mahmutköyüspor ve İhsaniye Belediyespor takımları bu haftayı bay geçecek.
BU HAFTA MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR
Süper Amatör Lig’de geçen hafta ikinci hafta müsabakalarına Pazar günü çıkması gereken takımlar, maçları iptal edildiği için bu hafta sahaya çıkacak. Hisar Belediyespor, Taşoluk Belediyespor, Emirdağspor, Bovaldin Belediyespor, Tınaztepe Belediyespor ve Dinar Belediyespor takımları bu hafta maçlara çıkacak takımlar.
SÜPER AMATÖR LİG’DE BU HAFTA
Süper Amatör Lig’de bu hafta sahaya çıkacak olan 6 takımın maçı programı belli oldu. Hisar Belediyespor kendi evinde Taşoluk Beledyespor’u konuk edecek. Pazar günü Şuhut’ta oynanacak karşılaşma 13.00’de başlayacak. Emirdağspor’un Bolvadin Belediyespor’u ağırlayacağı maç ise Cumartesi günü Emirdağ İlçe Stadyumu’nda 13.30’de başlayacak. Süper Amatör Lig’de ikinci hafta müsabakalarının son maçı ise Tınaztepe Belediyespor ile Dinar Belediyespor arasında oynanacak. Bu maç da Cumartesi günü, Merkez 1 Nolu sahada, 13.00’de başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme