Süper Amatör Lig’den bir takım alınacak

Afyonkarahisar’a bir spor kulübü kazandırmak için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları bizzat yürüten Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, 'Büyük bir ihtimalle Süper Amatör Küme’den bir takım alınacak' dedi. Aydoğan, il dışından bir profesyonel takımı almanın da mümkün olmadığını dile getirdi Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, 'Afyonkarahisar’a bir takım kazandırmak istiyoruz. Son olarak Emirdağspor’la alakalı [&hellip]

Süper Amatör Lig'den bir takım alınacak

Afyonkarahisar’a bir spor kulübü kazandırmak için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları bizzat yürüten Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, “Büyük bir ihtimalle Süper Amatör Küme’den bir takım alınacak” dedi. Aydoğan, il dışından bir profesyonel takımı almanın da mümkün olmadığını dile getirdi

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, “Afyonkarahisar’a bir takım kazandırmak istiyoruz. Son olarak Emirdağspor’la alakalı bir girişim oldu ama o kulübün de borcu var. Emirdağspor da olmaz. İl dışından bir takım almak da mümkün değil. Süper Amatör Küme’den bir takım almayı düşünüyoruz” dedi. Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, İscehisarspor’un Afyonkarahisar’a getirilmesi için yoğun mesai harcayan birinci isimdi. Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, Emirdağspor iddiaları hakkında ve son gelişmeler hakkında Kocatepe Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Abdullah Aydoğan, “Afyonkarahisar’a bir takım kazandıracağız. Bu iş için uğraşıyoruz. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, bu işi gerçekten yürekten istiyorlar. Spor Kompleksi’nde oynayacak bir takımın olması çok önemli. Hepimizin bildiği gibi İscehisarspor olmadı. Afyon içinden başka takım hangisi olabilir dedik, Emirdağ şıkkı gündeme geldi. Ancak Emirdağ’ın da borcu var. Bizim hedefimiz borcu derdi olmayan bir kulüp kazandırmak. Bu nedenle Emirdağspor da olmaz” diye konuştu.

Afyon dışından bir takım alamayız

Abdullah Aydoğan, Afyonkarahisar’a bir takım kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, “Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Afyon içinden bir takım alırsak ancak olabilir. Üst liglerdeki Sandıklı, İscehisar ve Emirdağ düşüncemiz olmadı. Afyon dışından bir takım almamız da mümkün değil. Süper Amatör Küme’den bir takım alırız. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’la görüşmelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Süper Amatör Lig’den bir takım olacak

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan, Afyonkarahisar’da mücadele eden Süper Amatör Küme’de mücadele eden bir takımı alabileceklerini, bu konuda imkanların olduğunu söyledi. Aydoğan, “Sandıklı’yı düşündük olmadı, İscehisarspor ve Emirdağ da olmadı. Süper Amatör Küme’den bir takım alırız, bir yıl sonra Bölgesel Amatör Lig’e çıkarız. Bir yıllık bir kaybımız olur. Ama sonunda Afyon’un iyi, güçlü bir takımı olur” dedi.

Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme