• Haberler
  • Spor
  • Süper Amatör Lig'de Zirvenin Sahibi Değişmedi

Süper Amatör Lig'de Zirvenin Sahibi Değişmedi

Süper Amatör Lig'de 3'üncü hafta heyecanı oynanan maçlarla tamamlandı. Ayvalı Spor zirvedeki yerini koruyor.

Süper Amatör Lig’de 3'üncü hafta heyecanı, 19 ve 20 Ekim 2024 tarihlerinde oynanan maçlarla devam etti. Sarık Gençlik Spor ve Afyonkarahisar Demir Spor 2-2 berabere kaldı. Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor, İscehisar Spor’a 2-3 yenildi. Ayvalı Spor, Dişli Belediyesi Hibrit Spor’u 3-2 geçerken, Emirdağ Spor, Artuk Grup Çakırköy Spor'u 4-1 mağlup etti. Şuhut Belediye Hisar Spor ise Susuz Belediye Spor’a 1-3 yenilerek sahadan üzgün ayrıldı. Ayrıca, Salar Belediye Spor ligden çekildiği için, Karşıyaka Spor’a 0-3 hükmen mağlup olarak kabul edildi.

Süper Amatör Lig'de Zirvenin Sahibi Değişmedi

ZİRVEDEKİ İSİM DEĞİŞMEDİ

Puan durumuna bakıldığında, Ayvalı Spor ve İscehisar Spor, 9 puanla zirvede yer alıyor. Emirdağ Spor, 7 puanla 3'üncü sırada, Afyonkarahisar Demir Spor ve Susuz Belediye Spor ise 7 puanla onları takip ediyor. Dişli Belediyesi Hibrit Spor, 6 puanla 6'ncı sırada bulunurken, Karşıyaka Spor 3 puanla 7'nci sırada. Artuk Grup Çakırköy Spor, 3 puanla 8'inci sırada yer alırken, Sarık Gençlik Spor, 1 puanla 9'uncu sırada. Henüz puan alamayan Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor, 10'uncu; Şuhut Belediye Hisar Spor ise 11'inci sırada bulunuyor. Salar Belediye Spor, ligden çekildiği için son sırada yer alıyor.

Süper Amatör Lig'de Zirvenin Sahibi Değişmedi

4’ÜNCÜ HAFTA PROGAMI

Süper Amatör Lig’de 4'üncü hafta oynanacak maçlar, takımların ligdeki konumlarını belirlemede kritik bir rol oynayacak. 4'üncü hafta fikstüründe, Afyonkarahisar Demir Spor, Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor ile karşılaşacak. Bu mücadelenin sonucunun, iki takım için de büyük önemi bulunuyor. Karşıyaka Spor, Sarık Gençlik Spor ile yapacağı maçta galibiyet arayacak. Artuk Grup Çakırköy Spor, Şuhut Belediye Hisar Spor’u ağırlayarak üç puan hedefleyecek. Dişli Belediyesi Hibrit Spor ise Emirdağ Spor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Ligin zirvesini zorlayacak bir diğer maç ise İscehisar Spor ile Ayvalı Spor arasında gerçekleşecek. Bu karşılaşma, üst sıralardaki mücadeleyi daha da kızıştıracak.

Bakmadan Geçme