• Haberler
  • Spor
  • Süper Amatör Lig 4'üncü Haftasında Farklı Galibiyet!

Süper Amatör Lig 4'üncü Haftasında Farklı Galibiyet!

Süper Amatör Lig'de 4'üncü hafta maçları oynandı. Ligde heyecan dolu karşılaşmalar yaşanırken, alınan sonuçlar takımların puan durumlarını yeniden şekillendirdi. Haftanın dikkat çeken maçlarında farklı galibiyetler ve kritik puan kayıpları yaşandı.

Afyonkarahisar Demirspor, Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor'u 3-1 mağlup ederek 4'üncü sıradaki yerini korudu. Karşıyaka Spor, Sarık Gençlik Spor karşısında 1-0’lık galibiyetle önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligin iddialı ekiplerinden Artuk Grup Çakırköy Spor, Şuhut Belediye Hisar Spor'u 7-1 yenerek farklı bir galibiyete imza attı. Dişli Belediyesi Hibrit Spor ise Emirdağ Spor'a 4-1 mağlup oldu. Haftanın diğer karşılaşmasında Ayvalı Spor, İscehisar Spor'u 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Süper Amatör Lig 4'üncü Haftasında Farklı Galibiyet!

PUAN DURUMU

4'üncü hafta sonunda Ayvalı Spor, 12 puanla liderliğini devam ettirirken, Emirdağ Spor 10 puanla ikinci sırada yer aldı. Susuz Belediye Spor ve Afyonkarahisar Demirspor da 10 puanla ilk dört içinde yer alan diğer takımlar oldu. İscehisar Spor 9 puanla 5'inci sırada bulunurken, Artuk Grup Çakırköy Spor 6 puanla 6'ncı sırada haftayı tamamladı. Karşıyaka Spor, Dişli Belediyesi Hibrit Spor 6 puanla 7'nci ve 8'inci sıralarda yer aldı. Ligin alt sıralarında ise Sarık Gençlik Spor 1 puanla 9'uncu, Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor 0 puanla 10'uncu sırada bulunuyor. Şuhut Belediye Hisar Spor da henüz puanla tanışamadı.

Süper Amatör Lig 4'üncü Haftasında Farklı Galibiyet!

5'İNCİ HAFTA FİKSTÜRÜ

Süper Amatör Lig'de 5'inci hafta karşılaşmaları 2 Kasım Cumartesi günü oynanacak.

Şuhut Belediye Hisar Spor ile Dişli Belediyesi Hibrit Spor saat 13:00'te Şuhut-Ç Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Aynı gün, saat 13:00'te Artuk Grup Çakırköy Spor ile Susuz Belediye Spor, D-1 Stadı'nda mücadele edecek.

Lider Ayvalı Spor, saat 14:00'te Sinanpaşa Stadı'nda Afyonkarahisar Demirspor ile karşılaşacak. Saat 15:00'te ise Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor, Karşıyaka Spor'u Şuhut-S Stadı'nda ağırlayacak. Emirdağ Spor ile İscehisar Spor ise saat 15:00'te Emirdağ Stadı'nda karşılaşacak.

Ligde kıyasıya mücadeleler devam ederken, takımlar zirve mücadelesini sürdürüyor.

Süper Amatör Lig 4'üncü Haftasında Farklı Galibiyet!

Bakmadan Geçme