• Haberler
  • Genel
  • Sungurlu’lu hemşehrilerinden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Sungurlu’lu hemşehrilerinden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sungurlu'lu hemşehrilerini makamında kabul etti Samimi bir sohbet ortamının oluştuğu ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'ın da hazır bulunduğu ziyarete Sungurlu ilçesine bağlı Gazi Köyü'nden Erkan Kor, Aşağı Fındıklı Köyü'nden Yusuf Mandıralıoğlu ve Muammer Arığanoğlu ile Turgutlu Köyü'nden Cemil Birlik katıldılar.Ziyaret sırasında konuşan [&hellip]

Sungurlu'lu hemşehrilerinden Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sungurlu’lu hemşehrilerini makamında kabul etti

Samimi bir sohbet ortamının oluştuğu ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’ın da hazır bulunduğu ziyarete; Sungurlu ilçesine bağlı Gazi Köyü’nden Erkan Kor, Aşağı Fındıklı Köyü’nden Yusuf Mandıralıoğlu ve Muammer Arığanoğlu ile Turgutlu Köyü’nden Cemil Birlik katıldılar.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Sungurlu’lu hemşerilerini Afyonkarahisar’da görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyaretçilerine, Afyonkarahisar’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı hakkında detaylı bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’daki beş yıldızlı termal oteller sayesinde insanların hem güzel vakit geçirdiklerini, hem sağlıklarındaki bazı problemlere çözüm bulduklarını, hem de termal suyla daha güzel bir cilde sahip olabileceklerini söyledi.
Ziyaret sırasında konuşan Sungurlu’lu misafirler, Vali Balkanlıoğlu’nun çalışmalarını ve icraatlarını yakından takip ettiklerini, kendisiyle onur ve gurur duyduklarını söylediler. Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde ifade eden, Afyonkarahisar’ı ve yapılan çalışmaları kamuoyuna çok iyi lanse ettiğini belirterek Vali Balkanlıoğlu’nu tebrik ettiler. Misafirler, “Sizin gibi başarılı bir devlet adamına ulaşmak çok kolay, bizleri makamınıza kabul etmenizden dolayı size ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme