• Haberler
  • Spor
  • Sümerli Savaş'tan yine derece – Kocatepe Gazetesi

Sümerli Savaş'tan yine derece – Kocatepe Gazetesi

Spor Kompleksi'nde yapılan müsabakalara Sümer İmam Hatip Ortaokulu'ndan Küçük Erkekler kategorisinde 4 sporcu katıldı. Bekir Savaş averaj farkıyla ikinci oldu. Beyazıt İlkokulu sporcusu İsa Samet Demir ise güçlü rakibini geride bıraktı ve Bekir Savaş'la aynı puana sahip olmasına rağmen averaj farkıyla birinci oldu. Ted Koleji sporcusu Halil Eymen Beytemir de turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.Takım olarak [&hellip]

Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakalara Sümer İmam Hatip Ortaokulu’ndan Küçük Erkekler kategorisinde 4 sporcu katıldı. Bekir Savaş averaj farkıyla ikinci oldu. Beyazıt İlkokulu sporcusu İsa Samet Demir ise güçlü rakibini geride bıraktı ve Bekir Savaş’la aynı puana sahip olmasına rağmen averaj farkıyla birinci oldu. Ted Koleji sporcusu Halil Eymen Beytemir de turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
Takım olarak iddialı olan Sümer İmam Hatip Ortaokulu yaptığı çalışmalarla bu sezon ve gelecek sezon yapılacak müsabakalarda daha fazla derece elde etmek istiyor. Muğla’da yapılacak olan Türkiye Okul Sporları Satranç Turnuvası’nda Sümer İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Bekir Savaş ilk üçe giren satranç sporcularıyla birlikte Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
Sümer İmam Hatip Ortaokulu satranç takımı bu hafta sonu İscehisar’da yapılacak olan İscehisar Çakmak Satranç Turnuvası’na ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin 12-13 Mart’ta düzenleyeceği Okul Takımları Satranç Turnuvası’na katılacak.
Sümer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuri Özçelik “Okulumuzda yapılan çalışmalar sonucunda Afyonkarahisar ikinci olan Bekir Savaşı tebrik ediyorum. Muğla’da yapılacak olan Bölge Turnuvası’nda kendisine ve derece elde eden diğer sporculara başarılar dilerim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme