• Haberler
  • Genel
  • Sümer İHOO’da örnek kermes – Kocatepe Gazetesi

Sümer İHOO’da örnek kermes – Kocatepe Gazetesi

Sümer İmam Hatip Ortaokulu’nda Okul Aile Birliği’nce veli katkısı ile okul yararına düzenlenen kermeste örnek dayanışma dikkat çekti Sümer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuri Özçelik, kermes faaliyetinin Okul Aile Birliği faaliyeti olduğunu kaydetti. Kermes açılışında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı mehteran takımı tarafından konser verildi.ÖĞRENCİLERE KATKI AMAÇLANIYOR Okul Müdürü Nuri Özçelik, Okul Aile Birliği Başkanı Havva Karabay’ın [&hellip]

Sümer İHOO'da örnek kermes

Sümer İmam Hatip Ortaokulu’nda Okul Aile Birliği’nce veli katkısı ile okul yararına düzenlenen kermeste örnek dayanışma dikkat çekti

Sümer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuri Özçelik, kermes faaliyetinin Okul Aile Birliği faaliyeti olduğunu kaydetti. Kermes açılışında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı mehteran takımı tarafından konser verildi.
ÖĞRENCİLERE KATKI AMAÇLANIYOR
Okul Müdürü Nuri Özçelik, Okul Aile Birliği Başkanı Havva Karabay’ın önerisi ile ihtiyaç sahibi öğrenciler ve okul faaliyetlerinde değerlendirmek üzere bir kermes organize edildiğini söyledi. Okul yönetimi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden görüş ve onay alarak gıda kermesi yapma kararı aldıklarını aktaran Özçelik; “Bir gün süreli gıda kermesi faaliyetimiz öğleden sonra sona erecek. Sağ olsun Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın desteği ile Belediyemizin mehteran takımı kermesimizde konser verdiler. İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın ve idarecilerimizi de kermesimize davet ettik. Aynı zamanda yoğun bir öğretim dönemi sonrası çocuklarımıza moral olmasını arzu ettik. Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde velilerimizin katkılarıyla imece usulü ile herkesin katkı sağladığı bir kermes ortaya çıktı. Tüm emeği geçenlere bu vesile ile teşekkür ediyorum.” dedi.
DAYANIŞMA SAĞLANMASI ÖNEMLİ
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğretim sezonu sonunda hemen tüm okullarda kermes faaliyetlerinin başladığını kaydetti. Bunun kararını Okul Aile Birlikleri’nin aldığını dile getiren Yalçın; “Düzenlenen kermeslerde okullarımızı tanıtma amacının yanında okulumuza 3-5 kuruş kaynak oluşturup gelir elde etme amacıyla bu tür kermesler okul aile birliklerince düzenleniyor. Okul Müdürlüğümüzün ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlerin kontrolünde gerçekleşen bir etkinliğin açılşında bulunmaktan son derece memnunuz. Velilerimiz bu katkıyı sağladığında bizlerde mutlu oluyoruz. Birlik, beraberlik, kaynaşma ile dayanışma da tesis edilmiş oluyor. Kermesin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme