Sülün Ortaokulu'ndan bir başarı daha

Afyonkarahisar'da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Atletizm Grup Müsabakalarında Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu Atletizm takımından fırlatma topu kategorisinde yarışan 6.’ncı sınıf öğrencisi Serdar Kaplan birinci dolu. 13 ilden 49 takımın katıldığı ve 500 sporcunun yarıştığı müsabakalar koşu, fırlatma topu, uzun atlama, cirit atma, gülle atma ve yüksek atlama branşlarında yapıldı. Fırlatma topu küçükler karşılaşmalarında Afyonkarahisar Sülün [&hellip]

Afyonkarahisar’da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Atletizm Grup Müsabakalarında Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu Atletizm takımından fırlatma topu kategorisinde yarışan 6.’ncı sınıf öğrencisi Serdar Kaplan birinci dolu.
13 ilden 49 takımın katıldığı ve 500 sporcunun yarıştığı müsabakalar; koşu, fırlatma topu, uzun atlama, cirit atma, gülle atma ve yüksek atlama branşlarında yapıldı. Fırlatma topu küçükler karşılaşmalarında Afyonkarahisar Sülün Balı-Mübahat Açıkgözoğlu Ortaokulu sporcularından 6’ıncı sınıfı öğrencisi Serdar Kaplan birinci oldu. 63.39 metre derece elde eden Kaplan, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme