• Haberler
  • Spor
  • Sülün namağlup devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Sülün namağlup devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Sülünspor, ligin 4. haftasında Değirmen Ayvalıspor'u 5-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Bu hafta sonu Grup Lideri İhsaniye Belediyespor'a konuk olacak olan Sülünspor maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Sülünspor bu maçı galibiyet ile tamamlaması halinde puanını 9'a çıkaracak.Ligi başından bu yana değerlendiren Sülünspor Başkanı Muzaffer Can, 'Sülünspor olarak [&hellip]

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Sülünspor, ligin 4. haftasında Değirmen Ayvalıspor’u 5-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Bu hafta sonu Grup Lideri İhsaniye Belediyespor’a konuk olacak olan Sülünspor maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Sülünspor bu maçı galibiyet ile tamamlaması halinde puanını 9’a çıkaracak.
Ligi başından bu yana değerlendiren Sülünspor Başkanı Muzaffer Can, “Sülünspor olarak grupta namağlup iki takım kaldık. Biri lider İhsaniye Belediyespor, diğeri de biziz. Maçlarda hep son dakikalarda yediğimiz gollerle puanlar kaybettik. İnşallah son aldığımız Değirmen Ayvalıspor galibiyetinin ardından yükselişe geçmek istiyoruz. Tam da bu hafta oynayacağımız İhsaniye Belediyespor maçını da kazanabilirsek zirve yolculuğuna başlıyoruz.” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme