• Haberler
  • Gündem
  • Sülümenli'ye 'Diş Fırçalama Merkezi' – Kocatepe Gazetesi

Sülümenli'ye 'Diş Fırçalama Merkezi' – Kocatepe Gazetesi

'Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Yaşayamaz ' sloganıyla yola çıkan Afyonkarahisar Sülümenli Yavuz Selim İlkokulu idareci ve öğretmenleri Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, okullarında Diş Fırçalama Merkezi açtı. Açılış programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz,  Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, şube müdürleri, okul müdürleri [&hellip]

“Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Yaşayamaz “ sloganıyla yola çıkan Afyonkarahisar Sülümenli Yavuz Selim İlkokulu idareci ve öğretmenleri Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, okullarında Diş Fırçalama Merkezi açtı. Açılış programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz,  Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, şube müdürleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilere diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak ve daha sağlıklı dişlere sahip olmaları amacıyla Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’nün de katkılarıyla okula Diş Fırçalama Merkezi’nin kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Diş Fırçalama Merkezi’nin diğer okullarıda da yer alması temennisinde bulundu.
Program protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilmesi ve öğrencilere diş fırçası ile diş macunu dağıtımının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme