• Haberler
  • Genel
  • Sülümenli'de yine cinayet – Kocatepe Gazetesi

Sülümenli'de yine cinayet – Kocatepe Gazetesi

Sülümenli'de tarlada çalışırken kimliği belirsiz kişilerce karnından vurulan bir kişi hastanede öldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. Cinayetin öncekiolaylarla bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor Sülümenli beldesinde yaklaşık 8-9 ay önce yaşanan cinayet olayıyla bağlantılı olduğu belirtilen olayda dün bir kişi daha öldürüldü.Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından Sülümenli beldesi ile Çobanlar ilçesi arasındaki Menderes köprüsü yakınındaki tarlasında çalışan [&hellip]

Sülümenli’de yine cinayet

Sülümenli’de tarlada çalışırken kimliği belirsiz kişilerce karnından vurulan bir kişi hastanede öldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. Cinayetin öncekiolaylarla bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor

Sülümenli beldesinde yaklaşık 8-9 ay önce yaşanan cinayet olayıyla bağlantılı olduğu belirtilen olayda dün bir kişi daha öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından Sülümenli beldesi ile Çobanlar ilçesi arasındaki Menderes köprüsü yakınındaki tarlasında çalışan Abdullah Üney (23), karın bölgesinden vurulmuş halde bulundu. Yaralı Üney, 112 Acil Servis ekiplerince Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Üney, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kimliği belirsiz bir kişi tarafından vurulduğunu belirlediği Üney’in motosikletini devrilmiş olarak buldu. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, olaya ilişkin delilleri topladı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Öte yandan dünkü cinayet olayının aylar önce Sülümenli Beldesi’nde yaşanan bir başka cinayet olayıyla bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor. Geçtiğimiz aylarda Sülümenli beldesinde meydana gelen olayda Sülümenli’nin eski Belediye Başkanı İsmail Çakal’ı oğlu olan Ahmet Çakal, ailevi sebeplerden dolayı tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürmüştü. Üney ailesinden bir kişinin öldüğü bu olaydan sonra Ahmet Çakal teslim olmuş ve cezaevine konulmuştu.
İki aile arasında gerginlik devam ediyordu. Dünkü olayda da Çakal ailesinden bir kişinin şüpheli göz altına alındığı bildirildi. Dün yaşanan cinayet olayının önceki olayla bağlantısı olup olmadığı yapılan araştırmalar sonrasında ortaya çıkacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme