• Haberler
  • Genel
  • Sülümenli ilkokulunda anlamlı buluşma – Kocatepe Gazetesi

Sülümenli ilkokulunda anlamlı buluşma – Kocatepe Gazetesi

ADAP projesi kapsamında Sülümenli İlkokulunda 85 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Ceylan öğrencileri ile buluştu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projelerinden olan Afyonkarahisarda Değerlerimizi Anlatıyoruz Projesi” (ADAP) kapsamında Sülümenli İlkokulunda anlamlı bir buluşma gerçekleşti.Projenin “Örnek Şahsiyetler” bölümü kapsamında 1953-1958 yılları arasında Sülümenli İlkokulunda görev yapan 85 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Ceylan 60 yıl önceki öğrencileriyle buluştu. Öğretmen [&hellip]

Sülümenli ilkokulunda anlamlı buluşma

ADAP projesi kapsamında Sülümenli İlkokulunda 85 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Ceylan öğrencileri ile buluştu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projelerinden olan Afyonkarahisarda Değerlerimizi Anlatıyoruz Projesi” (ADAP) kapsamında Sülümenli İlkokulunda anlamlı bir buluşma gerçekleşti.
Projenin “Örnek Şahsiyetler” bölümü kapsamında 1953-1958 yılları arasında Sülümenli İlkokulunda görev yapan 85 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Ceylan 60 yıl önceki öğrencileriyle buluştu. Öğretmen Mehmet Ceylan, yarım asırı geçen bir süre sonra eski öğrencileri ile okulda buluşmasının çok anlamlı ve eşşiz bir duygu olduğunu söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme