• Haberler
  • Spor
  • Sultanlar da şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Sultanlar da şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Kulüpler Arası Voleybol Genç Bayanlar Ligi'nde Afyon Belediyespor namağlup şampiyonluğa ulaştı.  Tüm maçlardan 3 puanla ayrılarak namağlup şampiyon olmayı başaran Genç Sultanlar 4-8 Mayıs tarihlerinde Isparta'da yapılacak olan grup müsabakalarında Afyonkarahisar'ı temsil edecek.SULTANLAR TELEKOM'DANMAÇI SÖKE SÖKE ALDISon maçta Telekomspor'la karşı karşıya gelen Afyon Belediyespor'un Genç Sultanları oldukça çekişmeli geçen maçı 3-0'lık skorla kazandı. İlk sette [&hellip]

Kulüpler Arası Voleybol Genç Bayanlar Ligi’nde Afyon Belediyespor namağlup şampiyonluğa ulaştı.  Tüm maçlardan 3 puanla ayrılarak namağlup şampiyon olmayı başaran Genç Sultanlar 4-8 Mayıs tarihlerinde Isparta’da yapılacak olan grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
SULTANLAR TELEKOM’DAN
MAÇI SÖKE SÖKE ALDI
Son maçta Telekomspor’la karşı karşıya gelen Afyon Belediyespor’un Genç Sultanları oldukça çekişmeli geçen maçı 3-0’lık skorla kazandı. İlk sette yaşanan çekişme sonucunda rakibinin elinden ilk seti 31-29’luk skorla alan Afyon Belediye’nin Sultanları oldu. İkinci ve üçüncü sette Telekom’un genç kızları fazla dayanamazken 25-17 ve 25-22’lik skorla kaybetti. Afyon Belediye’nin Sultanları 3-0’lık skorla kazandı.
Ulaştıkları şampiyonluğu değerlendiren Afyon Belediyespor Bayan takım Antrenörü Ömer Faruk Pınar, “Öncelikle emeği geçen tüm voleybol oyuncularımı aile olgusu kurabildiğimiz için kutluyorum. Her bir oyuncuma kişiliklerinden, karakterlerinden ve emeklerinden dolayı teker teker teşekkür ederim. Benim ilk amacım öncelikle kişilikli, karakterli bireyler yetiştirmek. Bunları kişilik ve karakterli insanları daha sonra sporcu yapmak istiyoruz. Bu başarıyı oluşturan etmenler biri bence ‘kişilik, karakter ve disiplinli çalışmadır. Şimdi ise Afyonumuzu temsilen Isparta’da yapılacak olan grup müsabakalarına katılacağız. İnşallah bu başarıyı devam ettirip Isparta’da da güzel sonuçlar alırız.
Bu arada da Afyon Belediyespor Erkek Voleybol takımımızın 1. Lige çıkmasında büyük emek sarf eden ve bizlerden de desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Abdullah Aydoğan’a, Voleybol Şube Sorumlumuz Burhan Kınay’a şahsım adına teşekkür ederim. Çünkü bu sayede Afyonkarahisar’da da Fenerbahçe, Galatasaray’, Beşiktaş’, Halkbankası’, Ziraat Bankası’ gibi Türkiye’nin en büyük takımlarını izleme fırsatı sundular. Hem de Afyonkarahisar’da birçok markanın yanına spor markasını da kattılar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme