• Haberler
  • Genel
  • Sultandağı’nda silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Sultandağı’nda silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Eniştesinin kullandığı tır ile Konya’da vatani görevini yapan kardeşini görmeye giden kişi, mola verdikleri Sultandağı ilçesinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti Eniştesinin kullandığı tır ile Konya’da vatani görevini yapan kardeşini görmeye giden kişi, yemek molası verdikleri Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Korhan Ersoy, 38 UE [&hellip]

Sultandağı'nda silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Eniştesinin kullandığı tır ile Konya’da vatani görevini yapan kardeşini görmeye giden kişi, mola verdikleri Sultandağı ilçesinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Eniştesinin kullandığı tır ile Konya’da vatani görevini yapan kardeşini görmeye giden kişi, yemek molası verdikleri Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Korhan Ersoy, 38 UE 432 plakalı demir yüklü tırı ile Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine bağlı Kırca beldesi yakınlarında yemek molası verdi.
Ersoy ve yanında bulunan kayınbiraderi Gökhan Keser, mola sırasında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda, Gökhan Keser öldü, Korhan Ersoy yaralandı.
Sultandağı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Ersoy’un, polise verdiği ifadede, İzmir’den Kayseri’ye demir götürdüklerini, Kırca beldesi yakınlarındaki ağaçlık bölgede verdikleri yemek molası sırasında yolun yanında bulunan bir bahçeden üzerlerine ateş edildiğini söylediği öğrenildi.
İlk defa Sultandağı’nda mola verdiğini belirten Ersoy’un, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Burada hiçbir kimseyle husumetimiz yok. Kayınbiraderim, Konya’da askerlik yapan kardeşini ziyaret etmek için benimle birlikte tıra bindi. Biz hiç kimseye bir şey yapmadık, sadece yemek yemek için durduk. Keşke Gökhan’ı yanıma almasaydım”http://m.kocatepegazetesi.com/” dediği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (AA)

Bakmadan Geçme